Вести

23
јул

Саобраћај на котлујевачком мосту биће привремено обустављен у петак, 24.јула, од 9 до 15 сати, због уобичајене законом прописане провере оптерећења...

Више
22
јул

У галерији Радул-Беговог конака у Зајечару отворена је изложба слика под називом "Славенски запис", Славише Мирковића Микајла, аутора из Минићева. Ови цртежи подсећају да уметност није на крају свог постојања.

Више
21
јул

Скромном свечаношћу у Зајечару је обележена тридесета годишњица од смрти Зорана Радмиловића, једног од највећих глумаца на овим просторима. Минутом ћутања и полагањем венаца на споменик свом суграђанину, Зајечарци су се још једном сетили и одали дужну пошту великом глумцу.

Више
21
јул

У Великој Јасикови, надомак Зајечара, почело је асфалтирање једне од важнијих улица у селу. Ради се у дужини од 150 метара, а за ову деоницу утрошено је око 50 тоне асфалта.

Више
20
јул

Завршен је пети Балкански фестивал традиционалне културе Влаха, који је овог викенда одржан у Дубочану код Зајечара. Публици су се представили изворни ансамбли из околине Неготина, Бора и Зајечара, и гости из Бугарске.

Више
17
јул

Од ступања на снагу Одлуке о накнади за заштиту и унапређење животне средине Града Зајечара од 22.5.2010. године Одељење за локалну пореску администрацију је сваке године утврђивало ову накнаду обвезнику „ТФ Кабле Фабрика каблова Зајечар“.

Више
17
јул

Град Зајечар, Канцеларија за младе Зајечар и студентска организација AIESEC органузују за ученике зајечарских основних и средњих школа радионице страног језика током лета.

Више
16
јул

У просторијама Градске управе Зајечар одржан је састанак министра рада, запошљавања борачких и социјалних питања у Влади Србије Александра Вулина са градноначелником Града Зајечара Велимиром Огњеновићем, начелником Зајечарског управног округа Владаном Пауновићем.

Више
16
јул

Министар рада, запошљавања, борачких и социјалних питања Александар Вулин борави у посети Зајечару. Министар Вулин је са највишим градским званичницима у филијали ПИО фонда у Зајечару присуствовао промоцији новог електронског сервиса.

Више
15
јул

Град Зајечар увео је наменско трошење средстава прикупљених од еколошке таксе и од тих средстава набављено је 140 малих и 16 великих контејнера. Нови контејнери биће распоређени у свим сеоским месним заједницама док ће у граду похабани и оштећени бити замењени новим.

Више