Вести

01
окт

Поводом 90 година рада, Радио Београд ће у петак 3. oктобра уручити Повеље захвалности значајним институцијама и појединцима. Међу њима се нашла и Установа Гитаријада из Зајечара.

Више
30
сеп

Одборници Скупштине Града Зајечара усвојили су на данашњој седници одлуку о преносу права коршћења средстава са Спортско пословног центра “Тимок” на Јавно комунално предузеће “Хигијена Зајечар”.

Више
29
сеп

Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић донео је одлуку о расписивању превремених избора за чланове Савета у 11 месних заједница. Избори ће бити одржани 23. новембра.

Више
29
сеп

Радни састанак најужег градског руководства са новим аутопревозником уродио је плодом. Град Зајечар je обезбедио поласке на 16 приградских линија, на којима ће радити 10 аутобуса.

Више
29
сеп

Град Зајечар је представио своју богату туристичку понуду, као и понуду вина и производа из домаће радиности на сајму Кавала Еxпо 2014 у Грчкој.

Више
26
сеп

На седници зајечарског парламента усвојен је Предлог одлуке о локалним комуналним таксама, где се због законских норми после речи „предузетници“ додаје реч „микро правна лица“.

Више
26
сеп

Фокусираћемо се да социјално најугроженијима у наредном периоду помогнемо да предстојећу зиму што лакше преброде, изјавио је заменик градоначелника Мирко Николић.

Више
24
сеп

Градски и приградски превоз у Зајечару и зајечарским селима биће нормализован тек када се пожаревачки “Аррива Литас” изјасни о томе хоће ли и даље да превози путнике или ће раскинути уговор

Више
22
сеп

Између Града Зајечара и ''АРРИВА ЛИТАС'' из Пожаревца је закључен уговор о превозу путника 31.08.2011. године, на период од 5 година, који је у име Градске управе Зајечара потписао тадашњи градоначелник Бошко Ничић.

Више
22
сеп

Синоћ је у сали Позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић", а у склопу обележавања славе Града Зајечара и Храма Пресвете Богородице, одржан концерт Београдског мушког хора.Зајечарска публика је имала прилику да ужива у изванредном извођењу српских и руских духовних песама.

Више