Вести

Вести

10
јан
УКЛОЊЕНА ДИВЉА ДЕПОНИЈА КОД ВЕЛИКОГ ИЗВОРА - 4 нова ауто смећара за ЈКСП "Зајечар"

Јавно комунално стамбено предузеће „Зајечар“ добило је од Градске управе на коришћење четири ауто смећара, који су данас ангажовани на чишћењу дивље депоније на излазу из Великог Извора.

Више
08
јан
Најрадоснији хришћански празник у Зајечару

Вечерњом службом у Саборној цркви, великом градском литијиом и налагањем бадњака у центру града, у Зајечару је свечано и у складу са обичајима православља обележен најрадоснији хришћански празник, Рођење Исуса Христа, Божић.

Више
06
јан

Свештенство Епархије тимочке и градоначелник Зајечара Бошко Ничић са сарадницима, традиционално су јутрос у зору секли бадњаке.

Више
05
јан

У Зајечару ће традиционално бити обележен Бадњи дан, Бадње вече и најрадоснији хришћански празник -Божић. Свештенство Епархије тимочке и градоначелник Зајечара Бошко Ничић традиционално ће на Бадње јутро, 6.јануара, сећи бадњаке.

Више
31
дец

У Храму спортова под Краљевицом, у само предвечерје Новогодишњих и Божићних празника, спуштена је завеса на традиционални 29. по реду Новогодишњи турнир у малом фудбалу „Зајечар 2019.“

Више
31
дец

Представници Градске управе у Зајечару на челу са градоначелником Зајечара учетвовали су у хуманитарној акцији прикупљања помоћи за петомесечну бебу Саше Пачевића, самохраног оца.

Више
30
дец

Новогодишњи концерт Радета Шербеџије у зајечарском позоришту одушевио је све присутне. Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је пре почетка концерта приредио новогодишњи коктел за бројне званице у фоајеу позоришта.Ничић се обратио присутним званицама и овом се приликом осврнуо на годину која пролази.

Више
26
дец

Меморандум су потписали у име Владе Србије министар привреде Горан Кнежевић а у име града Зајечара градоначелник Зајечара Бошко Ничић. Данас је градоначелник Зајечара Бошко Ничић одржао конференцију за медије поводом отварања фабрике у Зајечару.

Више
26
дец

Према речима Валентине Ђуричић, начелнице Одељења за буџет и финансије, буџет се умањује за 209 милиона и 818 хиљада динара, па укупно формирана средства буџета из свих извора износе 2.941.682.508,68 динара.

Више
26
дец

Позивају се грађани са територије града Зајечара да доставе пријаве за чланство у Радно тело града Зајечара, а сваки кандидат мора да испуњава следеће услове:

Више
23
дец

Привредна комора Србије – Регионална привредна комора Зајечарског и Борског управног округа и Град Зајечар и ове године организују „Новогодишњи базар“, манифестацију посвећену гастрономији, уметности и традиционалним производима.

Више
23
дец

У Центру за културу у Котлујевцу одржан је први годишњи концерт Градског фолклорног ансамбла ЗО-РА под управом Ненада Петковића. Градски фолклор основан је пре нешто више од годину ипо дана, као део установе Народно позориште Тимочке крајине- Центар за културу „Зоран Радмиловић“

Више
23
дец

На сцени зајечарског театра изведена је премијера представе за децу „Шашава новогодишња бајка“ коју је по тексту Спасоја Ж. Миловановића режирала Наташа Петровић.

Више
19
дец

Одржана је 120. седница Градског већа у Зајечару. Већници су једногласно усвојили Нацрт Одлуке о трећој измени и допуни буџета града Зајечара за 2019. годину.

Више