Вести

Подела концентрата у оквиру другог круга помоћи ЕУ

Подела концентрата у оквиру другог круга помоћи ЕУ

У среду, 20. априла, у кругу бивше „Тимочанке“ биће подељен концентрат пољопривредним произвођачима који су претрпели штету од елементарних непогода у 2014. години. Реч је о другом кругу помоћи Европске уније.

Пакете концентрата примиће 113 корисника.

Подела помоћи је од 9 до 15 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 20
  апр
  Помоћ у концентрату за зајечарска газдинства

  Сточну храну за свиње, краве и коке носиље, у оквиру подршке Европске уније, добило је данас 113 произвођача са територије града Зајечара чија су газдинства претрпела штету од поплава, леда и града 2014. године.

  Више
 • 26
  јун
  Успешно завршен Међународни турнир млађих категорија у фудбалу „Зајечар 2017“

  На градском стадиону на Краљевици за викенд је по први пут организован Међународни турнир млађих категорија у фудбалу „Зајечар 2017“. 24. јуна, у суботу, такмичила су се деца у категоријама 2006. и 2008. годиште, а 25. јуна годишта 2007. и 2009.

  Више
 • 22
  јун
  Град Зајечар пружиће подршку Црвеном крсту

  Данас је у просторијама Црвеног крста у Зајечару одржана седница Комисије за социјално -хуманитарни рад којој су присуствовали и представници Градске управе Зајечар -Драгослав Ђорђевић члан Градског већа и Милан Станковић помоћник градоначелника за омладину и спорт.

  Више
 • 19
  јун
  Летњи режим рада Матичне библиотеке „Светозар Марковић“ у Зајечару

  Матична библиотека „Светозар Марковић“ у Зајечару уводи летњи режим рада. Од 3. јула до 1. септембра 2017. године зајечарска библиотека радиће од 7:00 до 15:00 сати.

  Више
 • 18
  јун
  „Спортске игре младих“ у Зајечару

  Традиционална манифестација „Спортске игре младих“ одржана у недељу 18. јуна на Поповој плажи у Зајечару.Учесници су своје снаге надметали тенису и одбојци на песку. Наиме, Зајечар је у мају био домаћин ове манифестације, али су били лоши временски услови, па нису одржана такмичења у ове две дисциплине.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.