Вести

Подела концентрата у оквиру другог круга помоћи ЕУ

Подела концентрата у оквиру другог круга помоћи ЕУ

У среду, 20. априла, у кругу бивше „Тимочанке“ биће подељен концентрат пољопривредним произвођачима који су претрпели штету од елементарних непогода у 2014. години. Реч је о другом кругу помоћи Европске уније.

Пакете концентрата примиће 113 корисника.

Подела помоћи је од 9 до 15 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 20
  апр
  Помоћ у концентрату за зајечарска газдинства

  Сточну храну за свиње, краве и коке носиље, у оквиру подршке Европске уније, добило је данас 113 произвођача са територије града Зајечара чија су газдинства претрпела штету од поплава, леда и града 2014. године.

  Више
 • 26
  апр
  Изложба дечијих радова "Ризница"

  Поводом Светског дана књиге и ауторских права и Међународног дана дечије књиге, а у знак сећања на Ханса Кристијана Андерсена, у галерији Радул беговог конака отворена је изложба дечијих радова „Ризница“ у оквиру пројекта Мала дежурна књига „Звонце“.

  Више
 • 26
  апр
  ЗајеЧар: "Алиса у земљи чуда" најбоља представа фестивала

  Најбоља представа 8. Међународног позоришног фестивала за децу „ЗајеЧар„ је “Алиса у земљи чуда“ Позоришта лутака из Ниша, у режији Зорана Лозанчића. Најмлађа зајечарска публика најбоље је оценила представу "Аладин".

  Више
 • 26
  апр
  Прелиминарни резултати локалних избора

  Након прегледаног изборног материјала са свих 69 бирачких места, Градска изборна комисија саопштила је прелиминарне резултате локалних избора одржаних у недељу 23.априла и донела одлука о броју мандата у будућем сазиву Скупштине града Зајечара, освојених на основу броја гласова бирача.

  Више
 • 22
  апр
  Вече бокса у Зајечару: Гурдијељцу шампионски појас

  Шериф Гурдијељац, у правом боксерском спектаклу, освојио је у Зајечару титулу првака Србије у лакој категорији. У другој борби за титулу првака Србије у тешкој категорији шампионским појасем се окитио Миљан Ровчанин из Београда.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.