Вести

Подела концентрата у оквиру другог круга помоћи ЕУ

Подела концентрата у оквиру другог круга помоћи ЕУ

У среду, 20. априла, у кругу бивше „Тимочанке“ биће подељен концентрат пољопривредним произвођачима који су претрпели штету од елементарних непогода у 2014. години. Реч је о другом кругу помоћи Европске уније.

Пакете концентрата примиће 113 корисника.

Подела помоћи је од 9 до 15 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 20
  апр
  Помоћ у концентрату за зајечарска газдинства

  Сточну храну за свиње, краве и коке носиље, у оквиру подршке Европске уније, добило је данас 113 произвођача са територије града Зајечара чија су газдинства претрпела штету од поплава, леда и града 2014. године.

  Више
 • 14
  авг
  45. "Хајдук Вељкови дани" у Леновцу

  Увече у Дому културе у Леновцу организован је богат културно уметнички програм са наступима културно уметничких друштава. Овом приликом присутнима се обратио градски већник за културу Вујадин Милошевић који је поздравио све присутне у име града и градоначелника Бошка Ничића.

  Више
 • 10
  авг
  Свечани испраћај за будуће професионалне војнике

  Химном Србије „Боже правде“ данас је у Градској управи у Зајечару почела свечаност поводом испраћаја будућих ученика и кадета на школовање у Војну гимназију и Војну академију са територије Зајечарског управног округа.

  Више
 • 07
  авг
  35. Смотра народних обичаја “Вражогрначки точак“

  За викенд је у Вражогрнцу одржана 35. Смотра народних обичаја “Вражогрначки точак”. 35.Смотру народних обичаја “Вражогрначки точак” у име града и градоначелника Зајечара Бошка Ничића отворила је Елена Петровић, помоћница градоначелника.

  Више
 • 04
  авг
  Амбасадор Пољске у Зајечару

  Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је приликом састанка са амбасадором Пољске и представницима Фабрике Каблова рекао да је ова фабрика оштећена, да је извршено незаконито дело и да дуг мора бити што пре измирен.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.