Вести

Подела концентрата у оквиру другог круга помоћи ЕУ

Подела концентрата у оквиру другог круга помоћи ЕУ

У среду, 20. априла, у кругу бивше „Тимочанке“ биће подељен концентрат пољопривредним произвођачима који су претрпели штету од елементарних непогода у 2014. години. Реч је о другом кругу помоћи Европске уније.

Пакете концентрата примиће 113 корисника.

Подела помоћи је од 9 до 15 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 20
  апр
  Помоћ у концентрату за зајечарска газдинства

  Сточну храну за свиње, краве и коке носиље, у оквиру подршке Европске уније, добило је данас 113 произвођача са територије града Зајечара чија су газдинства претрпела штету од поплава, леда и града 2014. године.

  Више
 • 12
  јун
  52. Гитаријада: Позната имена такмичарских бендова

  Председник Организационог одбора 52. Гитаријаде, градоначелник Зајечара Бошко Ничић одржао је конференцију за медије када је објавио имена такмичарских демо бендова који ће учествовати на 52. Гитаријади.

  Више
 • 11
  јун
  Дипломе за младе спортисте

  У великој сали Скупштине града Зајечара приређена је свечаност поводом завршетка спортских такмичења у школској 2017/18, на којој су најуспешнијим појединцима и школским екипама додељене дипломе Спортског савеза града Зајечара.

  Више
 • 11
  јун
  Премијера представе „Бизарно“!

  На сцени Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ сутра, 12.јуна ће бити изведена премијера представе „Бизарно“ аутора и редитеља Жељка Хубача.

  Више
 • 04
  јун
  Одржан 19. Сабор народног беседништва “Дани Адама Богосављевића”

  У црквеној порти у Копривници код Зајечара за викенд је одржан 19. Сабор народног беседништва “Дани Адама Богосављевића” у знак сећања на народног трибуна који је рођен у овом селу.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.