Вести

Вести

04
дец
Новогодишњи турнир у малом фудбалу од 9. децембра до 24. децембра

27. по реду традиционални Новогодишњи турнир у малом фудбалу почиње 9. децембра и траје до 24. децембрa. Улазнице за четвртину финала, полуфинала и финала турнира продаваће се по цени од 100 динара.

Више
30
нов
У току уређење атарских путева у зајечарским селима

Град Зајечар је прошао на конкурсу по пројекту „Уређење некатегорисаних путева и отресишта у 2017. години“, који је раније расписала Управа за пољопривредно земљиште при Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Више
29
нов

У организацији Пољопривредне стручне службе „Агрознање“ у сарадњи са Градом Зајечаром у понедељак, 27. новембра у малој сали Градске управе у Зајечару одржан је састанак са Удружењем воћара „Зајечарско воће“ са територије града Зајечара.

Више
27
нов

У Зајечару је одржана седница Градског већа на којој је усвојена измена Одлуке о покретању поступка ликвидације над Јавним предузећем за урбанизам и пројектовање „Урбанизам“ Зајечар.

Више
23
нов

У Градској управи у Зајечару потписани су уговори о додели субвенција за развој овчарства и козарства у 2017. години између града и пољопривредних произвођача који су испунили услове конкурса.

Више
23
нов

Јуче је у Београду одржан састанак Социјално-економског савета и Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на тему „Значај локалних Социјално -економских савета“ коме су присуствовали градоначелници и представници свих општина и градова у Србији

Више
21
нов

На предлог председника Организационог одбора 26. “Дана Зорана Радмиловића” Бошка Ничића измењена је трећа тачка и уместо усвајања финансијског извештаја усвојена је расходна страна финансијског извештаја.

Више
09
нов

Граду Зајечару, који је ове јесени по седми пут био најбољи домаћин Крос серије РТС-а за 2017. годину додељено је престижно признање ове велике спортске манифестације.

Више
07
нов

Представници “БраинОбраина”, посетили су јуче град Зајечар у коме имају један од својих центара. Они су овом приликом разговарали са директорима и представниицима основних школа, представљајући свој програм.

Више
30
окт

Зајечарски фестивал посвећен глумцу отворио је београдски Атеље 212 представом “Моја ти” насталој по тексту Олге Димитријевић “ Како је добро видети те опет “.

Више
26
окт

У оквиру каравана „Дух младости“ у коме се такмичи велики број градова у Србији, Зајечар је јуче оборио рекорд који је држао Пожаревац. Јуче су Зајечарци урадили 16 248 згибова.

Више
24
окт

Jедногласно је усвојен Предлог Закључка о давању сагласности градоначелнику града за потписивање Споразума о начину регулисања доспелих неизмирених новчаних обавеза између Града Зајечара и „Штрабаг“ д.о.о. Београд, на основу претходно закључених споразума.

Више