Вести

Вести

09
феб
"Волонтери померају границе" -СТАНКОВИЋ И СТАНИЋ У ЗАЈЕЧАРУ: ОМЛАДИНА ЈЕ ТЕМЕЉ НАШЕГ ДРУШТВА!

Јуче, 8. фебруара је у великој сали Градске управе у Зајечару свечано отворена завршна конференција пројекта „Волонтери померају границе“. Тимочки Oмладински Центар од новембра 2016. године до краја фебруара 2018. године реализује овај пројекат.

Више
08
феб
Одржана 34. седница Градског већа

У Зајечару је 7. фебруара одржана је 34. седница Градског већа, на којој је усвојен Нацрт Одлуке о измени Одлуке о оснивању Савета за младе града Зајечара, као и Нацрт Одлуке о приступању изради Плана детаљне регулације привредне зоне „Запад“ у Зајечару.

Више
30
јан

Скупштини су као гости присуствовали и представници Града: Весна Станковић, члан градског већа и Бобан Костић, заменик председника Скупштине као и представници ПСС ”Агрознање” и Региoналне привредне коморе Зајечар.

Више
23
јан

Председник Скупштине града Зајечара Стефан Занков потписао је данас Одлуку о расписивању избора за чланове Савета месних заједница на подручју града Зајечара, који ће бити одржани 18. марта 2018. године.

Више
22
јан

Обележавање Богојављења почело је у 8 сати Светом Архијерејском литургијом Светог Јована Златоустог у Саборној цркви рођења Пресвете Богоридице у Зајечару, након чега је у порти Саборне цркве, организовано велико водоосвећење.

Више
15
јан

Како је раније најавио градоначелник Зајечара Бошко Ничић, систем за праћење реализације буџета града Зајечара почиње са радом данас,15. јануара 2018. године.

Више
12
јан

У препуној великој сали Скупштине града Зајечара јуче, 11. јануара одржана је информативна радионица на тему “Имплементација ИПАРД мере М1 -Инвестиција у физичку имовину пољопривредних газдинстава“.

Више
12
јан

Програм празновања „Богојављења 2018″, биће обогаћен такмичењем у припреми ловачког гулаша који почиње у 7 сати, а на предлог Православне епархије Тимочке биће приређен и наступ Културно уметничког друштва „Рготина“ као и концерт трубача „Златне трубе“ из Књажевца.

Више
12
јан

Град Зајечар је одабран као пилотни партнер за сарадњу на пројекту „Техничка помоћ за унапређење животних и стамбених услова ромске популације у неформалним насељима“.

Више
09
јан

У Зајечару је одржана 30. седница Градског већа. Већници усвојили Нацрт Решења о усвајању почетног ликвидационог биланса Позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ – у ликвидацији Зајечар.

Више
09
јан

У духу неговања традиције, Град Зајечар и Српска Православна Епархија Тимочка за празник Богојављења 2018. године, после четири године паузе, поново организују пливање за Богојављенски Часни крст на Црном Тимоку на Поповој плажи.

Више
08
јан

Свештенство Епархије тимочке и градоначелник Зајечара Бошко Ничић традиционално на Бадње јутро секли су бадњаке и на тај начин почели обележавање Бадњег дана.

Више