Вести

Вести

22
јун
Град Зајечар пружиће подршку Црвеном крсту

Данас је у просторијама Црвеног крста у Зајечару одржана седница Комисије за социјално -хуманитарни рад којој су присуствовали и представници Градске управе Зајечар -Драгослав Ђорђевић члан Градског већа и Милан Станковић помоћник градоначелника за омладину и спорт.

Више
20
јун
Пријем за чланове Омладинског планинарско смучарског друштва "Драган Радосављевић" из Зајечара

Данас је градоначелник Зајечара Бошко Ничић у салону Градске управе приредио пријем за чланове Омладинског планинарско смучарског друштва "Драган Радосављевић" из Зајечара.

Више
20
јун

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић са сарадницима обишао je радове на Поповој плажи у Зајечару. Од прошле недеље увелико трају радови на уређењу плажног комлекса.

Више
20
јун

Мини гитаријаде, као квалификацииона такмичења за 51. Гитаријаду увелико се одржавају по градовима у Србији. 18. јуна на градском тргу у Сомбору одржана је квалификациона Мини гитаријада на којој су наступили бендови из Руме, Врбаса, Кикинде и Београда.

Више
19
јун

Матична библиотека „Светозар Марковић“ у Зајечару уводи летњи режим рада. Од 3. јула до 1. септембра 2017. године зајечарска библиотека радиће од 7:00 до 15:00 сати.

Више
18
јун

Традиционална манифестација „Спортске игре младих“ одржана у недељу 18. јуна на Поповој плажи у Зајечару.Учесници су своје снаге надметали тенису и одбојци на песку. Наиме, Зајечар је у мају био домаћин ове манифестације, али су били лоши временски услови, па нису одржана такмичења у ове две дисциплине.

Више
18
јун

Увелико трају радови на уређењу Попове плаже у Зајечару. Уређује се плажни део Попове плаже и корито Тимока. Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је раније најавио сређивање и комплетну обнову комплекса Попове плаже.

Више
17
јун

Градски базен на Краљевици свечано је отворен у суботу, 17. јуна.Током сезоне купања дневна улазница на безену коштаће 150 динара, за 7 купања цена карте је 900 динара, док посетиоци базена сезонску карту која обухвата 30 дана могу купити по цени од 3.000 динара.

Више
16
јун

Данас је у Министарству финансија Републике Србије одржан састанак градоначелника Зајечара Бошка Ничића и његових сарадника са Ивицом Којићем шефом кабинета председника Републике Србије Александра Вучића и представника из Министарства финансија и Управе за јавни дуг РС.

Више
15
јун

Данас су одржане две седнице Скупштине града Зајечара. На почетку седнице мандате су преузели нови одборници, након што су неким одборницима истекли мандати пре истека времена на које су изабрани због њиховог ангажовања на другим функцијама.

Више
15
јун

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић са својим сарадницима данас је у Влади Србије одржао састанак са директором Канцеларије за управљање јавним улагањима Марком Благојевићем. Благојевић је исказао жељу за сарадњом и пружањем помоћи граду Зајечару у оним областима које покрива Канцеларија.

Више
14
јун

Данас је одржана друга седница Градског већа града Зајечара. Градски већници су једногласно усвојили Предлог Решења о образовању конкурсне комисије за избор начелника и заменика начелника Градске управе.

Више