Вести

Вести

11
јун
Дипломе за младе спортисте

У великој сали Скупштине града Зајечара приређена је свечаност поводом завршетка спортских такмичења у школској 2017/18, на којој су најуспешнијим појединцима и школским екипама додељене дипломе Спортског савеза града Зајечара.

Више
11
јун
Премијера представе „Бизарно“!

На сцени Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ сутра, 12.јуна ће бити изведена премијера представе „Бизарно“ аутора и редитеља Жељка Хубача.

Више
08
јун

У Зајечару је одржана 53. седница Градског већа на којој је усвојен Нацрт Одлуке о окончању поступка ликвидације над Установом за спорт „Зајечар“ у ликвидацији.

Више
08
јун

Летња сезона на Поповој плажи биће отворена концертом групе „Сања Илић & Балканика“ у суботу 16. јуна у 21 час као најава зајечарског културног лета.

Више
05
јун

Комисија за подстицање развоја пољопривреде је 04.06. 2018. године донела Одлуку о расписивању 2 Конкурса за доделу подстицајних средстава за пољопривредну производњу.

Више
05
јун

На Краљевици су увелико у току радови на уређењу простора који ће служити за одржавање Гитаријаде.Сви хотелски капацитети у граду су пребукирани, а инетресовање за рок камп никада није било веће.

Више
04
јун

У црквеној порти у Копривници код Зајечара за викенд је одржан 19. Сабор народног беседништва “Дани Адама Богосављевића” у знак сећања на народног трибуна који је рођен у овом селу.

Више
01
јун

Градско веће у Зајечару донело je Решење о утврђивању текста конкурса за расподелу средстава за суфинансирање пројеката – програма рада удружења за 2018. годину.

Више
01
јун

Нови програм ЕУ ПРО који финансира Европска унија објавио јавни позив за предлоге пројеката за набавку опреме и увођење услуга за предузетнике, микро и мала предузећа.

Више
31
мај

Утакмица је завршена резултатом 23 : 23, а тренер Зајечараца Југослав Петровић, који је током целе сезоне успешно предводио ову младу екипу, каже да је услов за освајање шампионске титуле, без иједног пораза, био напоран рад.

Више
31
мај

Црвени крст Баварске донирао је зајечарском Црвеном крсту и Здравственом центру одећу за децу и одрасле, носила за транспорт болесника, колица за инвалиде, столице за купање, ходалице, душеке, болничке кревете, постељину.

Више
31
мај

Већници су на седници усвојили Нацрт одлуке о Завршном рачуну буџета града Зајечара за прошлу годину. Усвојен је и Нацрт Одлуке о приступању изради Плана детаљне регулације постројења за прераду отпадних вода из производног погона пиваре “Хеинекен Србија” у Зајечару.

Више