Вести

Вести

09
окт
Одата пошта борцима за ослобођење Зајечара у Другом светском рату

Делегације града Зајечара, Руске федерације, амбасаде Азербејџана одале су 8. октобра пошту и положиле венце на споменик погинулим борцима у Другом светском рату.

Више
06
окт
ВЛАДА СРБИЈЕ УПУТИЛА ЗАЈЕЧАРУ ХИТНУ ФИНАНСИЈСКУ ПОМОЋ ОД 380 МИЛИОНА ДИНАРА

Влада Републике Србије донела је одлуку да Зајечару као хитну финансијску помоћ упути 380 милиона динара, рекао је градоначелник Зајечара Бошко Ничић на конференцији за новинаре, изражавајући задовољство и захвалност како Влади Републике Србије,

Више
06
окт

Цена комплета карата је иста као и претходних 12 година и износи 3.000 динара, са могућношћу плаћања у три рате. Цена појединачне карте је 500 динара. Комплети карата ће бити у продаји од 12. октобра.

Више
05
окт

Између града Зајечара и града Пирота 7. октобра од 12 до 15 часова одржаће се такмичење под називом “Спортски изазов” у организацији Олимпијског комитета Србије, уз подршку компаније Кока -Кола и локалних самоуправа.

Више
04
окт

У спровођењу програма Млади су закон сваке године учествује преко 40 удружења и 1500 младих широм земље у више од 60 општина а само у 2017. години биће реализовано 125 омладинских волонтерских акција и 34 међународна волонтерска кампа.

Више
26
сеп

За кадете КК Академија “Младост” данас је приређен пријем у Градској управи у Зајечару. Наиме, млади зајечарски кошаркаши остварили су изузетан успех пласирајући се у кадетску лигу Србије где су екипе ФМП, Црвена Звезда, Партизан...

Више
26
сеп

Асфалтирањем Приједорске улице завршен је програм асфалтирања улица планиран за 2012. годину у Зајечару. -Уговори су склопљени још тада са сада угашеном Дирекцијом за изградњу“, рекао је градоначелник Зајечара Бошко Ничић приликом обиласка радова у овој улици.

Више
26
сеп

Павле Маринковић, ученик Техничке школе Зајечар, нашао се међу 20 најбољих ђака генерације на конкурсу који су за 500 најуспешнијих ученика из целе Србије и Републике Српске.

Више
22
сеп

Светом Архијерејском литургијом у Саборном храму Рођења Пресвете Богородице у Зајечару свечано је почело обележавање славе Храма и Града Зајечара -Мале Госпојине.

Више
20
сеп

Поводом обележавања славе Града Зајечара и Саборног храма Рођења Пресвете Богородице -Мале Госпојине 21. септембра у Саборној цркви у Зајечару од 8 сати и 30 минута почиње Празнично јутрење –Св. Архијерејска литургија.

Више
19
сеп

Амбасадор Холандије у Србији Хенк ван дер Дол обишао је јуче Зајечар и том приликом одржао састанак са градоначелником Зајечара Бошком Ничићем. Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је након састанка рекао да је упознао амбасадора са ситуацијом у граду.

Више
18
сеп

На седници је усвојен Нацрт одлуке о трећем допунском буџету града Зајечара за 2017. годину. Овим ребалансом буџет је увећан за око 11 милиона динара и извршене су промене у оквиру одређених апропријација.

Више