Вести

Вести

11
окт
ПРОГРАМ МЛАДИ СУ ЗАКОН ЗА ЗАЈЕЧАРСКИ И БОРСКИ ОКРУГ

Резултати 1. циклуса конкурса за омладинске волонтерске пројекте...

Више
11
окт
У Атељеу 212 у Београду одржана прес конференција поводом Зоранових дана

У Атељеу 212 у Београду јуче је одржана прес конференција на којој је било речи о 27. позоришном фестивалу " Дани Зорана Радмиловића" који ће у Зајечару бити одржан од 14. до 22. октобра.

Више
11
окт

У Градској управи у Зајечару потписани су уговори о додели подстицајних средстава за унапређење сточарства на територији града Зајечара за ову годину. 34 сточара ће добити субвенције, а укупан износ бесповратних средства која су одобрена по овом конкурсу су 2,7 милиона динара.

Више
09
окт

За викенд је на Краљевици одржано прво такмичење из овогодишње Крос серије РТС-а. У 26 трка кроз циљ је прошло 1587 тркача из Србије и иностранства, од предшколског узраста до сениорске категорије.

Више
09
окт

Зајечарско село Халово добило нов изглед. Асфалт је добио регионални пут који пролази кроз Халово у дужини од 1700 метара. Радове је са сарадницима обишао градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Више
08
окт

Поводом обележавања Дана ослобођења града Зајечара у Другом светском рату у салону Градске управе у Зајечару оганизован је и пријем за представнике Амбасаде Русије и Азербејџана, представнике СУБНОР-а и команданта Зајечарског гарнизона војске Србије.

Више
08
окт

У препуној Сали Дома културе у Николичеву одржана је 8. “Тиквијада”, манифестација коју су у овом селу основали Даница и Сергеј Крижановић.

Више
08
окт

Прва ролеријада и бициклијада у Зајечару окупила је 195 учесника ове манифестације, али и велики број посматрача. У име градоначелника и Градске управе присутне је поздравио помоћник градоначелника Милан Станковић. Отварајући „Круг здравља“, Станковић је изразио наду да ће ова манифестација постати традиционална.

Више
05
окт

У оквиру Дечије недеље која се ове године обележава под слоганом „Моје је право да живим срећно и здраво“ , предшколци и ученици првог и другог разреда ОШ “Десанка Максимовић” у Зајечару, организовали су маскенбал са темом здраве хране.

Више
05
окт

У зајечарском насељу Котлујевац, у недељу, 7. октобра, биће организована манифестација под називом „Круг здравља“. Организатор манифестације „Круг здравља“ је пета Месна заједница „Котлујевац“, а покровитељ је Град Зајечар.

Више
05
окт

Радове на комуналном уређењу, које финансирају град Зајечар и делимично Република Србија, са сарадницима обишао је градоначелник Бошко Ничић.

Више
05
окт

У Зајечару је одржана 65. седница Градског већа, на којој је усвојена Одлука о четвртој измени и допуни буџета града Зајечара за 2018. годину. Ову тачку је образложила Валентина Ђуричић, начелница Одељења за буџет и финансије.

Више