Вести

Вражогрначки

Вражогрначки "Мачак" освојио Ускршњи турнир у Трнавцу

Победник традиционалног Ускршњег турнира у малом фудбалу у Трнавцу је екипа “Мачак” из Вражогрнца, која се својим фудбалским умећем издвојила од осталих 9 учесника.

Први пут је било организовано и надметање деце у куцању ускршњих јаја. У финалу је Марија Првуловић била боља од Наташе Мишић.

Организатори су МЗ Трнавац и Спортски савез града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 11
  апр
  Ускршњи турнир у малом фудбалу у Трнавцу

  У недељу, 16.априла, у Трнавцу ће бити организован традиционални Ускршњи турнир у малом фудбалу. Први пут ће бити организовано и надметање у куцању ускршњих јаја.

  Више
 • 14
  апр
  Одржан Ускршњи турнир у Трнавцу

  У Трнавцу, код Зајечара, организован је Ускршњи турнир у малом фудбалу, који је по лепом времену окупио велик број мештана. Ускршни турнир у малом фудбалу окупио је на спортском терену у центру Трнавца седам екипа.

  Више
 • 06
  авг
  Ојачавање бедема у Трнавцу

  Бујични поток у Трнавцу, након већих и јачих киша, излива се из корита и плави више кућа и имања у својој близини. Прогностичари за ноћас и сутра најављују обилне падавине, тако да је Град Зајечар обезбедио џакове с песком за ојачавање бедема, како би поплаве биле спречене.

  Више
 • 20
  апр
  Отворен нови спортски терен у Трнавцу

  Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић предао је данас на коришћење деци и младима у Трнавцу уређен и асфалтиран терен за мале спортове. Након васкршњих честитки и традиционалног куцања фарбаним јајима, у Трнавцу је почео традиционални Ускршњи спортски турнир.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.