Вести

Вражогрначки

Вражогрначки "Мачак" освојио Ускршњи турнир у Трнавцу

Победник традиционалног Ускршњег турнира у малом фудбалу у Трнавцу је екипа “Мачак” из Вражогрнца, која се својим фудбалским умећем издвојила од осталих 9 учесника.

Први пут је било организовано и надметање деце у куцању ускршњих јаја. У финалу је Марија Првуловић била боља од Наташе Мишић.

Организатори су МЗ Трнавац и Спортски савез града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 25
  апр
  Трнавац: Традиционални турнир у малом фудбалу

  Према речима организаторима, пријава екипа је на дан турнира од 9:30 до 10:30, док је почетак заказан за 11.00 часова. Једна екипа може бити састављена од највише седам играча, а игра се 4+1.

  Више
 • 12
  окт
  Пројекат „Санација левообалног насипа Великог Тимока“ завршен!

  Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је приликом обиласка радова у овом селу рекао да је вишегодишњи проблем изливања Великог Тимока трајно решен, да нема места бојазни када падне већа киша или када снег са околних брда крене да се топи.

  Више
 • 11
  апр
  Ускршњи турнир у малом фудбалу у Трнавцу

  У недељу, 16.априла, у Трнавцу ће бити организован традиционални Ускршњи турнир у малом фудбалу. Први пут ће бити организовано и надметање у куцању ускршњих јаја.

  Више
 • 14
  апр
  Одржан Ускршњи турнир у Трнавцу

  У Трнавцу, код Зајечара, организован је Ускршњи турнир у малом фудбалу, који је по лепом времену окупио велик број мештана. Ускршни турнир у малом фудбалу окупио је на спортском терену у центру Трнавца седам екипа.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.