Други о нама

01
авг

Упознајемо Зајечар – историјски драгуљ Тимочке крајине

Више
13
јул

Завршен је 7. Балкански фестивал традиционалне културе Влаха који је јуче, 12. јула одржан у Дубочану код Зајечара. Изворни ансамбли су се традиционалном влашком песмом и игром представили публици.

Више
04
јан

На скијалишту на Kраљевица у току је постављање сидра. Уколико до краја дана и ноћас буде падао снег ски стаза ће већ сутра бити отворена за скијаше.

Више
19
дец

У Омладинском центру у Зајечару одржан је хуманитарни акустични концерт за куповину новогодишњих пакетића деци из Установе за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју "Облутак".

Више
18
дец

Одборници Скупштине града Зајечара, на седници која је заказана за 17,30, изјасниће се о предлогу владајуће већине да нови председник градског парламента буде Стефан Занков, одборник са изборне листе "Српска напредна странка - Александар Вучић".

Више
18
дец

На седници Скупштине града Зајечара, присутни одборници су једногласно (42 гласа ЗА, ниједан против, ниједан уздржан) разрешили дужности председника Скупштине Сашу Мирковића, након што је он дао оставку на ту функцију два дана раније.

Више
08
сеп

Црвени крст Зајечар у сарадњи са Градском управом и саобраћајном полицијом спроводи од данас акцију "Безбедност деце у саобраћају". Активност је намењена предшколцима и првацима из градских и из сеоских школа.

Више
07
сеп

Поводом 7. септембра, Дана града Зајечара, уприличен је богати програм који је трајао неколико дана и крунисан је концертом Горана Бреговића и његовог "Оркестра за свадбе и сахране".

Више
07
сеп

Данас је епископ тимочки господин Иларион, први пут после устоличења за владику, служио свету Архијерејску литургију у саборном Храму рођења пресвете Богородице у Зајечару.

Више
06
сеп

Немачка компанија JP WEBER, која даје подршку и савете међународним улагачима,отвориће представништво у Зајечару, најавио је данас представник ове компаније Арнд Хајман, у Градској управи у Зајечару.

Више