Вести

"Банатска улица" под асфалтом

Улице за које су грађани пре неколико година платили учешће од 50 одсто, овог пролећа добијају асфалт. Прошлог четвртка асфалтирана је “Лазаревачка улица”, а од данас се новим асфалтом могу похвалити и станари “Банатске улице”, дуге 284 метра.

Радове су обишли чланови Привременог органа града Стефан Занков и Срђан Недељковић.

Није асфалтирање ствар способоности и неспособности, него је ствар финансијских могућности и онога што сте затекли у градској каси. Ово кажем због људи који су годинама уназад располагали новцем, па овакве ствари нису рађене у довољној мери. Ми смо у прошлој години асфалтирали три улице. Наше опредељење је да сваке године идемо више и више, све на задовољство грађана. Уређење града код људи ствара нови оптимизам, а људи знају да препознају оног ко ради у интересу града, а са друге стране и оне које интересује нешто друго,

казао је Занков.

Наредних дана биће асфалтиране улице:”Јадранска”, “Приједорска”, “Хомољска” и “7.ударне бригаде”.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.