Вести

Занков: Двоструко више пара за летње одржавање саобраћајница

Занков: Двоструко више пара за летње одржавање саобраћајница

Попуњавањем рупа у Улици “Краљевића Марка”, у Зајечару је почело летње одржавање саобраћајница.

Заменик председника Привреденог органа Стефан Занков, који је данас обишао деоницу на којој се ради, казао је да ће и град и села бити равномерно заступљени у програму летњег одржавања путева.

Тамо где нема услова за крпљење и пресвлачење, посипаћемо ризлу. За те радове смо у буџету определили око 34 милиона динара, са пдв-ом, што је двоструко више него лане. Из године у годину опредељиваћемо више средстава за уређење саобраћајница, само морамо и да се ратосиљамо дугова од пре 7 година,

рекао је Занков.

Првог дана рада попуњене су рупе у “Железничкој” и у Улици “Краљевића Марка” до “Чупићеве”.

Овог пролећа биће и комплетно уређена улична расвета у граду и зајечарским селима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 23
  јан
  РАСПИСАНИ ИЗБОРИ ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА У ЗАЈЕЧАРУ

  Председник Скупштине града Зајечара Стефан Занков потписао је данас Одлуку о расписивању избора за чланове Савета месних заједница на подручју града Зајечара, који ће бити одржани 18. марта 2018. године.

  Више
 • 02
  јун
  У Зајечару формирана нова власт -Бошко Ничић градоначелник

  На предлог Стефана Занкова председника Скупштине града, Бошко Ничић је изабран за градоначелника Зајечара. Новоизабрани градоначелник Зајечара Бошко Ничић обраћајући се одборницима и образлажући предлог кандидата за заменика градоначелника и чланове Градског већа говорио је и о будућим плановима.

  Више
 • 20
  апр
  Почела изградња канализационе мреже у више улица у граду

  Почетак грађевинске сезоне означио је и почетак радова на изградњи канализационе мреже у више улица у Зајечару. Данас су радови почели у Улици “Драгојла Дудућа”, у дужини од 193 метра.

  Више
 • 18
  апр
  "Банатска улица" под асфалтом

  Улице за које су грађани пре неколико година платили учешће од 50 одсто, овог пролећа добијају асфалт. Прошлог четвртка асфалтирана је “Лазаревачка улица”, а од данас се новим асфалтом могу похвалити и станари “Банатске улице”, дуге 284 метра.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.