Вести

Производни погон Компаније

Производни погон Компаније "Дон Дон" у Зајечару

Компанија “Дон дон”, која се бави производњом хлеба и пецива и чији су препознатљиви брендови “Наше зрно” и “Твојих пет минута” отвара у Зајечару производни погон.

Уговор о закупу 1.000 квадрата пословног простора данас је потписан у Градској управи.

Са препознатљивим пекарским производима на зајечарском тржишту смо већ десет година. Намера нам је да у у опрему и инфраструктуру погона у Зајечару уложимо око пола милиона евра и упослимо око 40 радника,

рекла је Александра Ђуришић, пи-ар компаније.

Kомпанија Дон Дон послује у Србији од 2008. године. Осим основног производног погона ПДМ у Пударцима, надомак Београда, располаже и производним погонима: „Фиделинка пекара“ Суботица, „Житопродукт“ Зрењанин, „Житопек“ Ниш, „МС пекара“ Јаково,„Златни Пек“ Лесковац,“АД Пекарство” Kраљево, “Житопродукт” Kрагујевац.

У пекарама компаније “Дон Дон” дневно се произведе 250 000 векни свежег хлеба, а смрзнути програм има највеће производне и складишне капацитете на Балкану. Осим на српском тржишту, производи се налазе и на тржиштима Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније и Бугарске.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 09
  окт
  Одржан "Спортски изазов" у Зајечару

  У Спортској хали на Краљевици у суботу 7. октобра одржан је “Спортски изазов” у коме су снаге одмерили градови Зајечар и Пирот. Спортска хала била је препуна спортиста свих дисциплина, и свих узраста.

  Више
 • 26
  апр
  ЗајеЧар: "Алиса у земљи чуда" најбоља представа фестивала

  Најбоља представа 8. Међународног позоришног фестивала за децу „ЗајеЧар„ је “Алиса у земљи чуда“ Позоришта лутака из Ниша, у режији Зорана Лозанчића. Најмлађа зајечарска публика најбоље је оценила представу "Аладин".

  Више
 • 22
  апр
  Зајечарци бирају нови сазив Скупштине града

  У недељу, 23. априла, у Зајечару ће бити одржани избори за одборнике Скупштине града Зајечара. На овим изборима учествује девет изборних листа политичких партија, коалиција и група грађана, са укупно 274 кандидата.

  Више
 • 14
  апр
  У уторак почиње Дечији позоришни фестивал "ЗајеЧар"

  Осми међународни дечији фестивал „ЗајеЧАР“ биће одржан у Позоришту Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ од 18. до 22. априла. Фестивал почиње представом “Алиса у земљи чуда“ Позоришта лутака Ниш.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.