Вести

"Хомољска улица" под асфалтом

Данас је почело асфалтирање “Хомољске улице” у Зајечару, у дужини од 378 метара.

Радове је обишао Стефан Занков члан Привременог органа.

Многи су мислили да после недеље нећемо да се бавимо оним што нам је посао, видите, на задовољство свих, ми настављамо.

Данас се крпе и улице, уређују игралишта, исто као и претходне недеље. У понедељак је асфалтиран пут за Градсково.

ЈП Путеви Србије настављају радове у Великом Извору и Грљану, а ту је и асфалтирање пута за Аврамицу у дужини од 4.200 метара.

То ће све до краја маја према њиховим обећањима да буде завршено,

најавио је Занков.

Од најављених шест до сада су асфалтиране четири улице, а асфалт ускоро добијају и “Приједорска” и “7. Ударне бригаде”.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 29
  јул
  Почиње уређење Хомољске улице

  Припремним радовима за уређење Хомољске улице у насељу Шљиварски пут почела је реализација Програма комуналне изградње града, уз учешће грађана од 50 одсто. Радови ће трајати 45 дана, а изводи их АД Пут.

  Више
 • 12
  апр
  Обележен Светски дан Рома у Зајечару

  Богатим културно уметничким програмом синоћ је у Дому културе у Котлујевц обележен Светски дан Рома. Манифестацију је отворио члан Градског већа задужен за културу Вујадин Милошевић.

  Више
 • 10
  апр
  33. Фестивал младих песника "Дани поезије"

  Установа Народно позориште Тимочке крајине –Центар за културу „Зоран Радмиловић“ Зајечар расписује конкурс за учешће на 33. Фестивалу младих песника „Дани поезије“, који је отворен до среде, 25. априла.

  Више
 • 05
  апр
  Ускршња честитка градоначелника Зајечара

  Свим верницима православне вероисповести упућујем срдачне честитке поводом великог хришћанског празника – Дана Христовог васкрсења –Васкрса -уз жељу да га проведу у здрављу, љубави и весељу.

  Више
 • 05
  апр
  Потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Агрознања

  У Зајечару је потписан Споразум о сарадњи између града Зајечара и Пољопривредно стручне службе Агрознање. Циљ споразума је да се пољопривредним произвођачима на подручју града Зајечара пруже што бољи услови за обављање пољопривредне производње.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.