Вести

ЗајеЧар:

ЗајеЧар: "Алиса у земљи чуда" најбоља представа фестивала

Најбоља представа 8. Међународног позоришног фестивала за децу „ЗајеЧар„ је “Алиса у земљи чуда“ Позоришта лутака из Ниша, у режији Зорана Лозанчића. Ову одлуку донео је стручни жири ове позоришне манифестације.

У конкуренцији пет позоришних остварења, оценом 4.91 најмлађа зајечарска публика оценила је представу „Аладин“у режији Зорана Лозанчића у извођењу глумаца Kрушевачког позоришта, те је овај комад проглашен за најбољи по оцени публике на 8. Међународном позоришном фестивалу за децу „ЗајеЧАР“.

Жири 8. Међународног позоришног фестивала за децу „ЗајеЧАР“ донео је једногласну одлуку и да као специјалну награду додели Аделини Илиевој и Маргарити Kостовој за племениту партнерску игру у представи „Глупави Ханс“ Државног куклен театра из Видина.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 09
  окт
  Одржан "Спортски изазов" у Зајечару

  У Спортској хали на Краљевици у суботу 7. октобра одржан је “Спортски изазов” у коме су снаге одмерили градови Зајечар и Пирот. Спортска хала била је препуна спортиста свих дисциплина, и свих узраста.

  Више
 • 22
  апр
  Зајечарци бирају нови сазив Скупштине града

  У недељу, 23. априла, у Зајечару ће бити одржани избори за одборнике Скупштине града Зајечара. На овим изборима учествује девет изборних листа политичких партија, коалиција и група грађана, са укупно 274 кандидата.

  Више
 • 21
  апр
  Производни погон Компаније "Дон Дон" у Зајечару

  Компанија “Дон дон”, која се бави производњом хлеба и пецива и чији су препознатљиви брендови “Наше зрно” и “Твојих пет минута” отвара у Зајечару производни погон. Из компаније најављују улагања од пола милиона евра и посао за 40 радника.

  Више
 • 18
  апр
  "Алиса у земљи чуда" отворила 8.ЗајеЧар

  Позоришни фестивал за децу, 8.ЗајеЧар, данас је отворио комад “Алиса у земљи чуда” Позоришта лутака из Ниша.До суботе, 22. априла, малишани ће гледати представе: “Глупи Ханс”, “Аладин”, “Сама у кући” и “Мали принц”.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.