Вести

ЗајеЧар:

ЗајеЧар: "Алиса у земљи чуда" најбоља представа фестивала

Најбоља представа 8. Међународног позоришног фестивала за децу „ЗајеЧар„ је “Алиса у земљи чуда“ Позоришта лутака из Ниша, у режији Зорана Лозанчића. Ову одлуку донео је стручни жири ове позоришне манифестације.

У конкуренцији пет позоришних остварења, оценом 4.91 најмлађа зајечарска публика оценила је представу „Аладин“у режији Зорана Лозанчића у извођењу глумаца Kрушевачког позоришта, те је овај комад проглашен за најбољи по оцени публике на 8. Међународном позоришном фестивалу за децу „ЗајеЧАР“.

Жири 8. Међународног позоришног фестивала за децу „ЗајеЧАР“ донео је једногласну одлуку и да као специјалну награду додели Аделини Илиевој и Маргарити Kостовој за племениту партнерску игру у представи „Глупави Ханс“ Државног куклен театра из Видина.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.