Вести

Матеја Вујић лауреат

Матеја Вујић лауреат "Златне ноте" у Доњем Милановцу

Матеја Вијућ, ученик другог разреда ШОМО “Стеван Мокрањац” у Зајечару освојио је прву награду и проглашен лауреатом Међународног фестивала гитариста ,,Златна нота“ који је у суботу одржан у Доњем Милановцу.

На пригодној свечаности у зајечарској Музичкој школи Матеја и још 12 ученика добило је дипломе и награде за освојена прва места на фестивалу Доњем Милановцу.

Професори гитаре Борис Милорадовић и Стефан Шаларевића изнедрили су добре гитаристе јер је свих тринаесторо учесника зајечарске музичке школе на фестивалу „Златна нота“ освојило прве награде.

"Наша школа се поноси класом и наставницима и класом гитаре", казао је директор школе Станоје Јовановић и најавио учешће младих гитариста на такмичењу у Румунији и Фестивалу “ Млади виртоуз” у Београду.

Малени Матеја је изузетан успех остварио и на Гитар арт Фестивалу који је протеклог месеца одржан у Београду.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.