Вести

Матеја Вујић лауреат

Матеја Вујић лауреат "Златне ноте" у Доњем Милановцу

Матеја Вијућ, ученик другог разреда ШОМО “Стеван Мокрањац” у Зајечару освојио је прву награду и проглашен лауреатом Међународног фестивала гитариста ,,Златна нота“ који је у суботу одржан у Доњем Милановцу.

На пригодној свечаности у зајечарској Музичкој школи Матеја и још 12 ученика добило је дипломе и награде за освојена прва места на фестивалу Доњем Милановцу.

Професори гитаре Борис Милорадовић и Стефан Шаларевића изнедрили су добре гитаристе јер је свих тринаесторо учесника зајечарске музичке школе на фестивалу „Златна нота“ освојило прве награде.

"Наша школа се поноси класом и наставницима и класом гитаре", казао је директор школе Станоје Јовановић и најавио учешће младих гитариста на такмичењу у Румунији и Фестивалу “ Млади виртоуз” у Београду.

Малени Матеја је изузетан успех остварио и на Гитар арт Фестивалу који је протеклог месеца одржан у Београду.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 13
  јун
  Представа „Бизарно“ одушевила публику!

  Представа „Бизарно“ аутора и редитеља Жељка Хубача , која је синоћ изведена на сцени Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ у Зајечару ,одушевила је зајечарску публику.

  Више
 • 12
  јун
  52. Гитаријада: Позната имена такмичарских бендова

  Председник Организационог одбора 52. Гитаријаде, градоначелник Зајечара Бошко Ничић одржао је конференцију за медије када је објавио имена такмичарских демо бендова који ће учествовати на 52. Гитаријади.

  Више
 • 11
  јун
  Дипломе за младе спортисте

  У великој сали Скупштине града Зајечара приређена је свечаност поводом завршетка спортских такмичења у школској 2017/18, на којој су најуспешнијим појединцима и школским екипама додељене дипломе Спортског савеза града Зајечара.

  Више
 • 08
  јун
  „Сања Илић & Балканика“ у Зајечару!

  Летња сезона на Поповој плажи биће отворена концертом групе „Сања Илић & Балканика“ у суботу 16. јуна у 21 час као најава зајечарског културног лета.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.