Вести

07
феб

У Градској управи Града Зајечара данас је почела обука за писање пројеката према стандардима Европске уније. Предавачи су виши саветник за развој пројеката и подизање капацитета у холандској фондацији “СПАРК” и Владимири Пандуров, менаџер пројеката у програмима европских интеграција.

Више
06
феб

Зајечар је пример за Србију, Министарка енергетике Зорана Михајловић изразила је данас, у разговору са председником Скупштине града, Сашом Мирковићем и градоначелником Велимиром Огњеновићем, задовољство оним што је нова градска власт за свега неколико месеци урадила у граду на Тимоку.

Више
06
феб

Градска управа Града Зајечара, у сарадњи са Одбором за европске интеграције Српске напредне странке, организује обуку за писање пројеката према стандардима Европске уније. Обука за 26 полазника се организује у сали Градске скупштине Зајечара у петак, 7. фебруара

Више
05
феб

Град Зајечар и општине Тимочког региона од данас имају Регионални савет за запошљавање. Споразум о удруживању и формирању овог савета, чији је задатак дефинисање заједничке политике запошљавања данас је потписан у Регионалној привредној комори.

Више
05
феб

Градско веће разматрало је данас почетне ликвидационе извештаје три установе у ликвидацији, Установе за спорт “Зајечар”, Центра за културу и Туристичке организације.

Више
04
феб

Представници Града Зајечара и седам општина Тимочке крајине потписаће сутра у Регионалној привредној комори у Зајечару Споразум о удруживању и формирању Регионалног савета запошљавања.

Више
31
јан

Због тога што није на време очишћен снег испред “Интереxа” и Вишег суда, председник Скупштине Града Зајечара, Саша Мирковић, упутио је захтев комуналној полицији да новчано казни Јавно комунално предузеће “Зајечар паркинг” као и његовог директора, Зорана Голубовића.

Више
31
јан

Најкасније до 2015. године, почеће изградња још две траке пута Зајечар – Параћин, чиме ће овај пут добити пун профил и статус брзог регионалног пута са четири траке.

Више
31
јан

Са грађанима, о њиховим проблемима, захтевима, предлозима и сугестијама, разговарали су заменик градоначелника Зајечара, др Мирко Николић и директор Центра за социјални рад.

Више
30
јан

Ми се захваљујемо Граду Зајечару што је нашем универзитету пружио шансу да овде школује, пре свега, младе људе. Наш универзитет има систем даљинског студирања, што значи да се настава организује преко интернета, али ћемо овде отворити Консултативни центар у којем ће за студенте бити организоване консултације.

Више