Вести

05
феб

Град Зајечар и општине Тимочког региона од данас имају Регионални савет за запошљавање. Споразум о удруживању и формирању овог савета, чији је задатак дефинисање заједничке политике запошљавања данас је потписан у Регионалној привредној комори.

Више
05
феб

Градско веће разматрало је данас почетне ликвидационе извештаје три установе у ликвидацији, Установе за спорт “Зајечар”, Центра за културу и Туристичке организације.

Више
04
феб

Представници Града Зајечара и седам општина Тимочке крајине потписаће сутра у Регионалној привредној комори у Зајечару Споразум о удруживању и формирању Регионалног савета запошљавања.

Више
31
јан

Због тога што није на време очишћен снег испред “Интереxа” и Вишег суда, председник Скупштине Града Зајечара, Саша Мирковић, упутио је захтев комуналној полицији да новчано казни Јавно комунално предузеће “Зајечар паркинг” као и његовог директора, Зорана Голубовића.

Више
31
јан

Најкасније до 2015. године, почеће изградња још две траке пута Зајечар – Параћин, чиме ће овај пут добити пун профил и статус брзог регионалног пута са четири траке.

Више
31
јан

Са грађанима, о њиховим проблемима, захтевима, предлозима и сугестијама, разговарали су заменик градоначелника Зајечара, др Мирко Николић и директор Центра за социјални рад.

Више
30
јан

Ми се захваљујемо Граду Зајечару што је нашем универзитету пружио шансу да овде школује, пре свега, младе људе. Наш универзитет има систем даљинског студирања, што значи да се настава организује преко интернета, али ћемо овде отворити Консултативни центар у којем ће за студенте бити организоване консултације.

Више
30
јан

Од 3. фебруара у 11 основних школа у Зајечару почиње релаизација пилот пројекта “Спорт у школама”. Овај пилот пројекат реализује се до краја маја, а од септембра требало би да се прошири и на подручна одељења у селима.

Више
29
јан

Правила о раду бирачких одбора за спровођење избора за чланове савета месних заједница Текст документа који садржи ПРАВИЛА О РАДУ БИРАЧКИХ ОДБОРА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИЗБОРА ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

Више
29
јан

Председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић договорио је са министарком енергетике, развоја и заштите животне средине Зораном Михајловић испоруку 300 тона мазута ЈКСП Зајечар из Дирекције за робне резерве.

Више