Вести

13
мај

Привредници Зајечара ускоро ће дати предлог за формирање Савета за привреду у Зајечару, рекао је на конференцији за новинаре председник Скупштине Града, Саша Мирковић након разговора са руководиоцима привредних предузећа.

Више
12
мај

Награду Освајача рекорда стазе на брдској ауто – трци на Вршкој Чуки, Првом меморијалу”Ненад Народовић” освојио је, како се и очекивало, Александар Видосављевић из Смедерева.

Више
12
мај

Репрезентација Србије освојила је, на 23. Балканском првенству у боди – билдингу, фитнесу и боди фитнесу у Зајечару 260 поена и заузела прво место у екипном пласману.

Више
10
мај

Одборници Скупштине Града Зајечара усвојили су, на данашњој седници, Одлуку о другом ребалансу овогодишњег буџета, без амандмана одборника Дејана Здравковића.

Више
10
мај

У селу Гамзиград данас је одржан Ђурђевдански сабор - културно забавна манифестација која негује изворно народно стваралаштво. Председник Скупштине Града Зајечара, Саша Мирковић, отворио је нови плато испред Дома културе.

Више
10
мај

Градско веће Града Зајечара усвојило је и проследило Скупштини града на усвајање нацрте одлука о спровођењу јавног конкурса за именовање директора Јавно – комуналног предузећа “Зајечарпаркинг”, Јавно – комунално – стамбеног предузећа „Зајечар“ и Јавног предузећа „Дирекција за изградњу“ Зајечар.

Више
10
мај

Ауто тркa отвореног националног шампионата Србије у аутомобилизму на брдским стазама " Меморијал Ненада Народовића" биће одржана сутра на стази Вршка Чука.

Више
09
мај

О односу римског цара Галерија према мајци Ромули, цару Диоклецијану, а пре свега према религији, данас је у Зајечару, љубитељима историје, културе и археологије, говорио професор Бил Лидбетер, историчар и саветник министра културе Аустралије.

Више
09
мај

Делегације Гарнизона Зајечар, СУБНОРА и осталих борачки организација, представници Града Зајечара, амбасаде Руске федерације, и амбасаде Републике Азербејџана данас су поводом Дана победе над фашизмом положили венце на спомен обележје "Костурница" у Зајечару.

Више
08
мај

Градско веће усвојило је, на данашњој седници, нацрт одлуке о другом допунском буџету Града Зајечара за 2014. годину. Средства су увећана за 3, 7 милиона динара колико је република издвојила за санирање последица овогодишњих поплава у Зајечару.

Више