Вести

27
дец

Избори су расписани за 16. фебруар 2014. године, а одржаће се од седам до 20 сати на бирачким местима које одреди Градска изборна комисија Зајечар. Рокови за вршење изборних радњи почињу да теку 28. децембра 2013. године.

Више
26
дец

Заменик председника Градског већа др Мирко Николић, који је седницу одржао по хитном поступку, каже да су на дневном реду биле редовне активности Већа, а одлуке донете једногласно.

Више
26
дец

Градска управа Зајечар је 24. децембра уплатила средства Центру за радно ангажовање младих. Новац за реализацију програма "Радна пракса" у потпуности је обезбедила Градска управа Зајечар, а у децембру је њиме било обухваћено више од 50 практиканата.

Више
26
дец

Gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović i njegov zamenik dr Mirko Nikolić uručili su novogodišnje pakete za 19 mališana obolelih od celebralne i dečije paralize.

Више
24
дец

У циљу подизања ефикасности у раду, а посебно остваривања постављених циљева, градоначелник Града Зајечара Велимир Огњеновић донео је, 24. децембра, одлуку о разрешењу Драгане Томић Бешир са места помоћника градоначелника, те именовању Милана Божовића на ову функцију.

Више
24
дец

Гласовима већине одборника Скупштина Града Зајечара је на 28. седници, коју је 23. децембра по хитном поступку одржао председник Саша Мирковић, усвојила Одлуку о 11. допунском буџету Града за 2013. годину.

Више
23
дец

Зајечарац Душан Нинић, публициста и сликар, своју љубав према родном крају и суграђанима исказао је дарујући Градској управи јединствен поклон, триптих слика "Зајечар - прошлост, садашњост, будућност".

Више
23
дец

Желим вам пуно среће и здравља и да у наредној 2014. години слушате своје родитеље, учитељице и васпитаче, али и да они слушају вас", поручио је 23. децембра председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић...

Више
20
дец

На 51. седници Градског већа Града Зајечара, коју је 20. децембра по хитном поступку одржао председник Већа Велимир Огњеновић, разматрани су и усвојени Нацрт одлуке о измени Одлуке о суфинансирању рада удружења и Предлог решења о формирању Тима за организацију "ОРА Зајечар 2014."...

Више
20
дец

Прихватањем Предлога решења о формирању Тима за организацију "ОРА Зајечар 2014." чланови Градског већа Града Зајечара су једногласно подржали идеју да се и на овај начин подстакне промоција и у зајечар доведу млади људи из Србије и иностранства...

Више