Вести

Отворен III Камп класичне музике

Отворен III Камп класичне музике

Еминентни музички педагози и извођачи: Рита Kинка, Љубиша Јовановић, Вера Огризовић, Анета Илић, Горан Kентера, Марко Јосифоски, Зоран Ракић, Ђорђе Милошевић и Рада Пећанац, као и четрдесетак младих талентованих музичара из Србије, Републике Српске, Хрватске и Бугарске, присуствовали су синоћ свечаном отварању III Кампа класичне музике у Зајечару.

Речи добродошлице у име града Зајечара учесницима ове музичке манифестације упутила је помоћница градоначелника Сузана Стаменковић.

Са задовољством смо и ове, као и ранијих година, прихватили покровитељство кампа у нади да ћете нам помоћи да заједно остваримо циљ, а то је да Зајечар добије и средњу музичку школу.

Један од циљева са прошлогодишњег отварања смо остварили, а то је да будемо домаћини 60.Фестивала музичких и балетских школа Србије; остала је неиспуњена жеља да музички талентован деца овде наставе образовање.

Учеснике овогодишњег кампа поздравили су на отварању директор Kампа класичне музике Милан Дујмовић и домаћин Станоје Јовановић, директор ОМШ "Стеван Мокрањац".

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 20
  авг
  Завршен шестодневни 6.Камп класичне музике у Зајечару

  Завршним концертом у сали зајечарског театра завршен је шестодневни 6.Камп класичне музике који је ове године окупио 50 полазника из Србије, Шпаније, Швајцарске,Словеније , Италије, Северне Македоније, Републике Српске и Босне и Херцеговине.

  Више
 • 31
  мај
  Свечано отворен „Capitol Park Zaječar“

  „Capitol Park Zaječar“ , тржни центар у чију је изградњу уложено 10 милиона евра од стране британске корпорације "Poseidon Group" и белгијске компаније "Mitiska REIM", свечано је отворен у Зајечару.

  Више
 • 15
  мај
  Capitol Park Zaječar -СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ

  11:00 - 22:00 сати - Бесплатан Chimney колач за све посетиоце само уз купоне које деле наше хостесе (док трају залихе) 11:00 - 22:00 сати - Бесплатне слане и слатке кокице за све посетиоце (док трају залихе)

  Више
 • 17
  авг
  Отворен Камп класичне музике

  Током пет година трајања камп је угостио око 150 учесника и 20 еминентних професора. Камп представља један од најзначајних пројеката Српског музичлког центра и његов је циљ подршка младим талентима као и развој класичне музике.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.