Вести

Радови на уређењу деонице пута Вражогрнац – Трнавац

Радови на уређењу деонице пута Вражогрнац – Трнавац

Радници Јавног комуналног предузећа „Тимок одржавање“ већ други дан раде на уређењу деонице пута Вражогрнац – Трнавац, у дужини од око 4 километра.

Због набујале вегетација, простор поред самог пута је обрасао шибљем, што је случај и са многим другим сеоским путним правцима, који ће бити уређени у наредном периоду. Сво шибље, према речима надлежних, као и до сада, претвара се у сечку и складишти.

Након завршетка радова на деоници пута Вражогрнац – Трнавац, почиње уређење простора од регионалног пута Неготин – Зајечар ка селу Чокоњар. Такође, у наредном месецу, биће уређен пут ка Боровцу, као и путни појасеви у самом селу.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 10
  сеп
  Радови на изградњи моста у Вратарници ПРИВОДЕ СЕ КРАЈУ!

  Данас је на реду изливање бетонске коловозне траке а почетком следеће недеље тротоара са обе стране моста. Следи израда ограде и приступних саобраћајница те асфалтирање приступа мосту и самог моста као и реконструкција одрона на обалоутврди и крчење шибља и дрвећа у водотоку и на обали око моста.

  Више
 • 12
  авг
  УРЕЂЕЊЕ ГРАДСКИХ ЈАРУГА И КРЧЕЊЕ РАСТИЊА

  У Зајечару се овог августа увелико ради на крчењу растиња и уређењу градских јаруга. Данас су радници два зајечарска јавна предузећа, ЈКП “Тимок одржавање” и ЈКСП “Зајечар” чистили тзв. Градску јаругу која се простире од насеља „Подлив“ до Црног Тимока, у дужини од 3.100 метара.

  Више
 • 31
  окт
  Градоначелник Бошко Ничић обишао радове у ОШ „Хајдук Вељко“

  На обиласку се чуло да је током извођења радова дошло до нових сазнања, односно да је, кад је главна плоча разоткривена утврђено да она има улегнуће од 12 центиметара.

  Више
 • 12
  окт
  Почели радови на изградњи трим стазе на Краљевици

  Данас су почели радови на изградњи трим стазе на Краљевици. Наиме, почетком августа у Министартсву омладине и спорта потписан је уговор у оквиру Јавног конкурса за подршку јединицама локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.