Вести

Реконструкција пута од Великог Јасеновца ка железничкој станици Табаковац

Реконструкција пута од Великог Јасеновца ка железничкој станици Табаковац

Данас су почели радови на реконтрукцији пута од Великог Јасеновца ка железничкој станици Табаковац, које је обишао градоначелник Зајечара Бошко Ничић са сарадницима и нагласио да је главни проблем пут који води ка железничкој станици Табаковац.

- Пробаћемо тешком механизацијом да га санирамо и доведемо у једно нормално стање, да људи могу да га користе. Надамо се да ће ова пруга, чија је реконструкција у току, бити завршена и да ће поново железнички саобраћај који је био главна веза ових села која су уз Тимок, поново да проради. Зато је потребно да овај пут санирамо, а касније у потпуности реконструишемо и видимо са Републиком Србијом да га повежемо мостом преко Тимока, и према Табаковцу да направимо круг Велики Јасеновац – Табаковац – Брусник, да људи из једног у друго село могу нормално да оду, рекао је Ничић и додао:

-Пројекат јавног-приватног партнерства је при крају и када се он оконча, биће реконструисано преко четири километра нових сеоских путева у Великом Јасеновцу. Део пута који смо скоро радили, главни пут који води ка овом селу, на излазу из села, је пропао, морамо да га санирамо на пролеће, да не би још пропадао.

Вредност радова у Великом Јасеновцу је нешто више од милион динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.