Вести

Приређен пријем за представнике Фондације

Приређен пријем за представнике Фондације "Браћа Карић"

У салону Градске управе у Зајечару приређен је пријем за представнике Фондације "Браћа Карић”.

-Захваљујем се и Богољубу Карићу и његовој супрузи на посети и на помоћи око Фестивала за децу "ЗајеЧАР" који се одржава под њиховим покровитељством. Ово је била права прилика да разменимо идеје како би Фондација Браћа Карић могла у будућности да помогне реализацију многих активности у Зајечару. На састанку је било речи о услужним делатностима које ће бити у комплексу на Краљевици, а причали смо и довођењу мање индустријске производње овде, па чак и трговине како би свели незапосленост у Зајечару на испод просека Србије, рекао је након састанка градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

-Зајечар и источна Србија имају огроман потенцијал, почев од спорта, преко културе, до развоја туризма и привреде, рекао је Богољуб Карић и додао да Зајечар са градоначелником Ничићем има добру будућност.

Карићи, који су од недавно и власници хотела Здрављак у Сокобањи, одакле планирају изградњу жичаре до врха Ртња, исказали су велико интересовање и за улагање у Град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.