Вести

У Зајечару обележен Дан победе над фашизмом у Другом светском рату

У Зајечару обележен Дан победе над фашизмом у Другом светском рату

У присуству делегација амбасада Руске Федерације и Азербејџана, делегације Града Зајечара, Војске Србије, СУБНОР-а, Удружења ратних војних инвалида, потомака ратника од 1912–1918. године,делегације Удружења резервних војних старешина и војних пензионера, минутом ћутања одата је пошта палим борцима НОР-а, поводом обележавања Дана победе над фашизмом.

У салону Градске управе у Зајечару заменик градоначелника Владимир Виденовић са сарадницима приредио је пријем за Орхана Алијева, другог секретара амбасаде Азербејџана у Србији и Александра Тихонова, помоћника Изасланика одбране Руске Федерације при Амбасади у Београду.

Дан победе обележава се као сећање на дан када је пре 78 година извојевана победа над фашизмом у Другом светском рату, а прилика је да се ода пошта свим херојима борбе за слободу.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.