Вести

Састанак Координационог одбора: Усвојен Регионални план управљања отпадом за градове Зајечар и Бор, и општине Бољевац, Кладово, Мајданпек, Неготин и Књажевац

Састанак Координационог одбора: Усвојен Регионални план управљања отпадом за градове Зајечар и Бор, и општине Бољевац, Кладово, Мајданпек, Неготин и Књажевац

У великој сали Скпупштине града Зајечара данас је одржан састанак Координационог одбора за реализацију Споразума о заједничком управљању комуналним отпадом, којим је председавао председник Координационог одбора Бошко Ничић.

Састанку су присуствовали и представници Регионалне агенције за развој источне Србије (РАРИС), представници града Бора, општина Бољевац, Кладово, Мајданпек и Неготин.

Координациони одбор је најпре усвојио Записник са претходног састанка, а потом и Регионални план управљања отпадом за градове Зајечар и Бор, и општине Бољевац, Кладово, Мајданпек, Неготин и Књажевац.

На бази одлуке Координационог одбора раније је започела израда, измена и допуна Регионалног плана управљања отпадом, након чега је одбор усвојио те измене и Регионални план управљања отпадом са пратећом Стратешком проценом утицаја на животну средину доставиће се Министарству заштите животне средине на сагласност.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.