Вести

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара донео ЗАКЉУЧАК о ограничавању радног времена

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара донео ЗАКЉУЧАК о ограничавању радног времена

На данашњој седници Штаб за ванредне ситуације града Зајечара донео је следећи закључак о ограничавању радног времена:

На основу члана 41. Закона о смањењу ризика од катастрофа и управљању ванредним ситуацијама и члана 6. Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, Штаб за ванредне ситуације града Зајечара je на седници одржаној 21.11.2020. године, донео

ЗАКЉУЧАК

о ограничавању радног времена

​I. Почев од 24.11.2020. године до 04.12.2020. године ОГРАНИЧАВА СЕ радно време ресторанима, кафићима, баровима, кладионицама, коцкарницама, продавницама и другим малопродајним објектима, пекарама, киосцима брзе хране и сличних услужних радњи, дечијим играоницама, тржним центрима и другим објектима исте или сличне намене, као и угоститељских објеката који послују у оквиру бензинских станица/пумпи, тако да ти објекти неће радити од 18.00 часова до 05.00 часова наредног дана.

​Наведено ограничење радног времена из претходног става не односи се на рад апотека и бензинских станица/пумпи у делу продаје горива.

​II. За време важења овог Закључка не примењују се одредбе Наредбе Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара“, бр. 63/20) која прописује ограничење радног времена објектима из става I овог Закључка на другачији начин.

​III. Након истека периода из става I овог Закључка, наставља се пуна примена Наредбе Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара“, бр. 63/20), уколико, у међувремену, због побољшања или погоршања епидемиолошке ситуације изазване вирусом COVID-19 не буду прописане нове мере.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.