Вести

Одржана 77.седница Штаба за ванредне ситуације у Зајечару

Одржана 77.седница Штаба за ванредне ситуације у Зајечару

Након одржане седнице Градског већа, у Зајечару је заседао Штаб за ванредне ситуације града Зајечара.

На 77.седници Штаба, донет је Закључак о праћењу временских услова и давању препоруке Јавно комунално-стамбеном предузећу Зајечар о почетку грејне сезоне. Такође, Штаб је донео и Закључак о формирању стручно-оперативног тима за праћење тока грејне сезоне 2022/2023.године.

Командант Штаба за ванредне ситуације и градоначелник Зајечара Бошко Ничић је овом приликом рекао да сви ове зиме морамо бити посебно одговорни према својој земљи.

-Молимо и апелујемо на грађане да, као надомештај одлагања грејне сезоне, што мање користе електричну енергију, сем када је то стварно неопходно, како не бисмо довели у питање систем снабдевања електричном енергијом, посебно мислим на велике потрошаче, истакао је Ничић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.