Вести

COVID -19: 9 новоинфицираних у Зајечару!

COVID -19: 9 новоинфицираних у Зајечару!

На основу 44 новообрађених PCR тестова у реферeнтној лабораторији на територији града Зајечара имамо девет (9) новоинфицираних лица вирусом covid-19.

Од ових лица три (3) су женског и шест (6) мушког пола старости од 30 до 76 година.

Јуче је у граду тестирано (данас су узорци достављени реф. лабораторији) 36 особа а резултати, од претходних дана, се очекују за још 100 тестираних особа.

Данас је руководство ШВС одржало састанак са начелником Зајечарског УО, санитарном инспекцијом и комуналном милицијом и донело закључак да се почне ХИТНО санкционисање установа предузетника и привредних субјеката који не поштују одлуке и наредбе ШВС у ванредној ситуацији.

-НАПОМИЊЕМ да су они одговорни и за грађане којима омогућавају кршење прописаних мера у својим објектима, рекао је Ничић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.