Корона вирус - Важне информације - Штаб за ВС града Зајечара

Легитимације за волонтере и службена возила

Легитимације за волонтере и службена возила

Од сутра, 25.03.2020.године, сва возила, за помоћ старијим и лицима у самоизолацији и изолацији, имаће налепнице за бесплатно паркирање и, по потреби и уз дозволу, кретање у време “полицијског часа”.


Такође сви, званични, волонтери у граду и селима, за помоћ наведеним лицима, имаће око врата идентификационе картице како би се избегла евентуална могућност преваре од стране неодговорних појединаца.


Картице волонтерима делиће “call centar” у Крфској улици а налепнице за возила се могу преузети у ГУ Зајечар, канцеларија бр.39, особа за контакт Драган Стојановић (019/444-640).


Потврде за кретање, службеним лицима и члановима Штаба за ванредне ситуације граад Зајечара, у време “полицијског часа”, уз упис у посебну књигу евиденције, вршиће се код секретарица Команданта Штаба за ванредне ситуације, сваког дана, почев од 25.03.2020.године, у времену од 13-15 сати.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.