Вести

05
јун

Град Зајечар и Канцеларија за младе града Зајечара, уз подршку Матичне библиотеке „Светозар Марковић” Зајечар и зајечарског позоришта, организовали су „Зајечарски матурантски плес”, а тачно у подне на Тргу ослобођења плесало је 360 ученика завршних разреда зајечарских средњих школа

Више
03
јун

Град Зајечар расписао је седам конкурса за доделу подстицајних средстава у области пољопривреде за 2024. годину, а на основу програма мера који је усвојен 15. маја на седници Скупштине града Зајечара.

Више
30
мај

Александар Богићевић помоћник министра пољопривреде данас је посетио Зајечар и том приликом одржао састанак са градоначелником Зајечара и сарадницима, након чега је обишао просторије Пољопривредне саветодавне и стручне службе “Агрознање” за еАграр.

Више
29
мај

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић, са сарадницима, обишао је радове на уређењу улице 23. дивизије. Овог пролећа и лета биће асфалтиране неколико улице у Зајечару, а реч је о улицама које повезују улице Николе Пашића, Светозара Марковића и улицу 7. септембра.

Више
29
мај

У Регионалном иновационом стартап центру у Чачку данас је приређена свечана церемонија уручења уговора градовима и општинама, добитницима средстава у оквиру Програма подршке у примени напредних технолошких решења у области друмског транспорта и саобраћаја за 2024.годину.

Више
28
мај

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић обишао је са сарадницима радове на реконструкцији државног пута „Брусничка петља”. Прошле године је одрађено 735 метара пута Салашка петља–Брусник, а ове године радови су настављени и ради се 3.260 метара.

Више
28
мај

Донација граду Зајечару, грађанима и комуналном предузећу, од стране компаније Делта пак, а која се огледа у контејнерима за сакупљање амблажног отпада, уручена је данас.

Више
25
мај

У великој сали Скупштине града Зајечара данас је уприличено потписивање уговора са грађанима који су на конкурсу за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова, остварили право на субвенционисана средства.

Више
22
мај

У згради Палате ,,Србија“ у Београду, данас је у име Града Зајечара Весна Станковић градска већница за пољопривреду потписала Уговор са Министарством за бригу о селу за доделу бесповратних средстава за организовање манифестације ,,Михољски сусрети села“ за 2024. годину.

Више
22
мај

Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић, уручила је у Новом Саду уговоре локалним самоуправама које су добиле средства у овогодишњем програму енергетске санације породичних кућа и станова, међу којима је и град Зајечар.

Више