Вести

16
мај

Одлука о усвајању Плана детаљне регулације за зону експлоатације „Влашка“ у Малом Извору била је повод окупљања групе грађана предвођене зајечарском опозицијом испред зграде Градске управе, којима су се обратили народни посланици Александар Јовановић Ћута и Срђан Миливојевић.

Више
10
мај

У присуству делегација амбасада Руске Федерације и Азербејџана, делегације Града Зајечара, Војске Србије, СУБНОР-а, Удружења ратних војних инвалида, потомака ратника од 1912–1918. године, делегације Удружења резервних војних старешина и војних пензионера, минутом ћутања одата је пошта палим борцима НОР-а.

Више
07
мај

Данас је у великој сали Скупштине града Зајечара одржана 120. седница Градског већа, којом је председавао Бошко Ничић градоначелник Зајечара.

Више
05
мај

Сила Христовог Васкрсења јесте управо квасац те и такве слободе и бесмртности којима се обједињује Бог и човек – човечанство, небо и земља, анђели и људи, време и вечност, неразоривим везама и нераскидивим јединством.

Више
24
апр

Захваљујући се Богољубу и његовој супрузи на посети, али и на помоћи око Фестивала „ЗајеЧАР“, који се одржава под покровитељством Фондације “Браћа Карић”.

Више
15
апр

Одред извиђача Ђорђе Симеоновић и Канцеларија за младе града Зајечара позивају младе од 15-30 година на целодневни излет и дружење на Феликс Ромулиани, 20. априла (субота) од 10-18 часова.

Више
12
апр

На састанку у Градској управи Зајечар најављен је 34. по реду Крос РТС-а, који се ове године одржава у знаку јубилеја, односно 100 година постојања Радио Београда,

Више
04
апр

На локалитету Феликс Ромулијана, код Зајечара, отворена је изложба Олимпијског комитета Србије под називом „Пут правих вредности”.

Више
03
апр

Обавештавамо пољопривредне произвођаче који су поднели захтев за подстицаје путем портала еПодстицаји да редовно проверавају своје еСандуче на порталу

Више
29
мар

За суфинансирање Програма, опредељена су средства у укупном износу од 14 милиона динара, од чега је 7 милиона опредељено у буџету Града Зајечара за 2023. годину, а 7 милиона обезбедило је Министарство рударства и енергетике.

Више