Вести

13
феб

Данас је одржана 85.седница Штаба за ванредне ситуације града Зајечара на којој је донета Наредба о хитном предузимању превентивних мера заштите од пожара на отвореном простору и Закључак о подношењу Извештаја о хитном предузимању превентивних

Више
13
феб

Јуче је одржана 110.седница Градског већа у Зајечару, којом је председавао Владимир Виденовић заменик градоначелника.

Више
30
јан

У селу Гамзиград код Зајечара отворен је Омладински клуб, с циљем да млади људи на овом месту реализују своје активности и да имају где да проводе слободно време, као и да кроз своје идеје покушају да унапреде ствари у својим локланим заједницама.

Више
27
јан

У току је први корак усаглашавања пројекта са надлежним институцијама и министарствима кроз припрему пројектне и финансијске документације. Потом следи добијање грађевинске дозволе и конкурисање код Министарства за јавна улагања.

Више
25
јан

Градски већници су упознати и са Извештајем Комисије за реализацију мера енергетске санације на територији града Зајечара о утрошеним средствима за Пројекат енергетске санације породичних кућа-станова који спроводи Град Зајечар за 2022. годину, а реализује у 2023. години.

Више
22
јан

Заменик градоначелника Зајечара Владимир Виденовић је са градском већницом Селеном Стојановић и председницом одборничке групе владајуће странке Татјаном Стојановић данас обишао породицу у Вратарници, која је минулог викенда остала без крова над главом.

Више
20
јан

На Поповој плажи, на Црном Тимоку у Зајечару, одржано је традиционално 11. пливање за Часни крст на велики хришћански празник Богојављење. Панићу је ово пето учешће у Богојављенском пливању и друга победа. Победнику је припао победнички витешки плашт, трофејни крст

Више
18
јан

Град Зајечар и Епархија тимочка и ове године на Богојављење организују на Црном Тимоку, на Поповој плажи пливање за Часни крст. Сутра, 19. јануара одржаће се једанаесто Богојављенско пливање за Часни крст.

Више
15
јан

На основу члана 15. Закона о војној, радној и материјалној обавези и члана 4. став 3. Уребдне о начину и поступку извршавања војне, радне и материјалне обавезе, Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Зајечар позива сва лица мушког пола, држављане Републике Србије, рођене 2006. године

Више
10
јан

Након заседања Организационог одбора за организацију Богојављенског пливања за часни крст усвојен је програм обележавања свечаности. Пријављивање пливача је у Градској управи у Зајечару до 18. јануара 2024. године до 12 часова и путем сајта града.

Више