Вести

Уређење пута ка Боровцу Фото: Фото: Тимок одржавање

Уређење пута ка Боровцу

Активности које Јавно комунално предузеће „Тимок одржавање“ реализује током читаве године, настављене су и ових дана.

Како је предвиђено планом и програмом предузећа, у току су радови на уређењу пута ка Боровцу, док су данас почели радови на замени дотрајале уличне расвете на Грљанском путу.

-Трудимо се да не запоставимо и удаљена зајечарска села, као што је случај са Боровцем, па радници предузећа ових дана раде на крчењу шибља и уређењу простора поред самог пута. Шибље и грање се новом машином претварају у сечку, како је већ и планирано. Такође, данас је почела замена дотрајале уличне расвете на Грљанском путу, дужином целе трасе, рекао је Вице Лалић, в.д. директора ЈКП „Тимок одржавање“.

Он је напоменуо да ће се, у зависности од временских услова, до краја године наставити са уређењем и осталих путних праваца ка селима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.