Вести

57.ЗАЈЕЧАРСКА ГИТАРИЈАДА: Заседао Организациони одбор

57.ЗАЈЕЧАРСКА ГИТАРИЈАДА: Заседао Организациони одбор

У малој сали Градске управе у Зајечару данас је одржана прва седница Организационог одбора поводом одржавања 57. „Зајечарске Гитаријаде“, којом је председавао Бошко Ничић, председник Организационог одбора.

57. „Зајечарска Гитаријада“ одржаће се у периоду од 29. -31.08.2024.године -утврђено је на данашњој седници, а чланови организационог одбора разматрали су и утврдили прелиминарну листу учесника Музичког програма, док ће на конференцији за медије, која ће у наредних недељу дана бити одржана у Београду, бити саопштена и објављена имена свих бендова који ће наступити на Зајечарској Гитаријади.

Цена комплета карата за 57. „Зајечарску Гитаријаду“ износиће 2.000,00 динара за све три фестивалске вечери, док ће цена појединачне карте бити 1.000,00 динара, одлучено је на седници одбора. Донета је и Одлука да се ученицима основних и средњих школа са пријављеним пребивалиштем на територији града Зајечара омогући слободан улаз на Гитаријаду, уз карте које ће ученици моћи да преузму у просторијама Установе Народно позориште Тимочке крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ Зајечар, а на основу увида у ђачку књижицу. Дистрибуција и продаја карата ће почети од 15.јула, преко одговарајуће агенције за продају карата. Такође, улазнице ће моћи да се купе у просторијама зајечарског позоришта и Дома културе у Котлујевцу, а продајно место ће бити и на зајечарском скверу. Сви који желе да уживају у рок музици, карте ће током трајања Гитаријаде, моћи да купе и у шаторима, који ће бити постављени на простору предвиђеном за одржавање овог музичког фестивала.

На седници се дискутовало и о обавезама и задужењима организатора 57. „Зајечарске Гитаријаде“.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.