Вести

Уређење града Зајечара -Поплочавање улица, уређење излетишта, санација путева...

Уређење града Зајечара -Поплочавање улица, уређење излетишта, санација путева...

Град Зајечар се ових дана увелико уређује. Поплочавају се улице, раде се санације путева, а уређује се и Вањин јаз.

На излетишту Вањин јаз постављен је нови мобилијар, плоче, голићи за мали фудбал, уређује се игралиште за децу, а ускоро ће бити постављени и нови сунцобрани.

Улица испред Храма Пресвете Богородице поплочава се и склања се нефункционална фонтана.

Након седам година поправљен је сат на Градском тргу -Скверу.

Почела је санација пута од Селачке до манастира „Суводол“ у дужини од 11 км. За санацију ће се утрошити око 120 тона асфалтне масе.

Завршена је реконструкција улице Ђуре Салаја и дела улице Генерала Гамбете, а увелико траје летње одржавање свих улица у граду и селима, у вредности од преко 60.000.000 динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 12
  авг
  УРЕЂЕЊЕ ГРАДСКИХ ЈАРУГА И КРЧЕЊЕ РАСТИЊА

  У Зајечару се овог августа увелико ради на крчењу растиња и уређењу градских јаруга. Данас су радници два зајечарска јавна предузећа, ЈКП “Тимок одржавање” и ЈКСП “Зајечар” чистили тзв. Градску јаругу која се простире од насеља „Подлив“ до Црног Тимока, у дужини од 3.100 метара.

  Више
 • 17
  дец
  Уређење пута ка Боровцу

  Како је предвиђено планом и програмом предузећа, у току су радови на уређењу пута ка Боровцу, док су данас почели радови на замени дотрајале уличне расвете на Грљанском путу.

  Више
 • 02
  апр
  Пoчело пролећно уређење града Зајечара

  На седници Скупштине града повећавамо за још 20 милиона износ за летње одржавање, зато што је хаос на улицама. Проблем у овом тренутку је што фирма „Штрабаг“, једини монополиста који има асфалтну базу, неће да је покрене већ више од 15 дана.

  Више
 • 19
  јул
  Почело уређење Вањиног јаза, радове обишао градоначелник Бошко Ничић

  Увелико трају радови на уређењу Вањиног јаза, популарног купалишта и излетишта многих Зајечараца.Радове је обишао градоначелник Зајечара Бошко Ничић са сарадницима.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.