Вести

Безбедност најмлађих Зајечараца на првом месту

Безбедност најмлађих Зајечараца на првом месту

Активности на повећању безбедности најмлађих учесника у саобраћају биће појачане са почетком нове школске године, а бројним активностима предшколцима, ђацима, њиховим наставницима и родитељима биће указано на значај саобраћајне едукације, најважнији је закључак Савета за безбедност Града Зајечара.

Ђацима првацима биће уручен приручник са 16 саобраћајних правила, прилагођен њиховом узраста, а централна манифестација најављена је за 1.септембар у 8 сати у Основној школи „Десанка Максимовић“.

Два сата касније, на градском тргу, заједнички програм приредиће активисти Црвеног крста и малишани из Предшколске установе „Ђулићи“. Након сналажења на саобраћајном полигону, они ће сквер украсити порукама о саобраћајним правилима.

Током септембра за родитеље предшколаца и основаца биће одржана предавања из области безбедности саобраћаја.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.