Вести

ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ: САСТАНАК ДИРЕКТОРКЕ ЗАЈЕЧАРСКЕ ФИЛИЈАЛЕ ПИО ФОНДА СА ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ И ДИРЕКТОРИМА

ПЕНЗИОНЕРСКЕ КАРТИЦЕ: САСТАНАК ДИРЕКТОРКЕ ЗАЈЕЧАРСКЕ ФИЛИЈАЛЕ ПИО ФОНДА СА ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ И ДИРЕКТОРИМА

У Градској управи у Зајечару одржан је радни састанак директорке ПИО фонда -Филијала Зајечар Оливере Ранђеловић и градоначелника Зајечара Бошка Ничића, са директорима установа и предузећа са територије града.

Директорка ПИО фонда је овом приликом упознала присутне са пензионерским картицама нове генерације, које ће осим доказивања статуса пензионера, што је омогућавала и претходна картица, бити коришћене за нове погодности и значајно ће утицати на побољшање материјалног статуса пензионера и корисника осталих права из пензијског и инвалидског осигурања.

У овај пројекат Фонда укључује се шира друштвена заједница, пре свега Влада Републике Србије, локалне самоуправе, друштвено одговорни привредни субјекти и предузетници, који ће обезбедити посебне попусте пензионерима који при плаћању роба и услуга приложе Пензионерску картицу, као и јавна предузећа, привредна друштва и институције које ће да обезбеде могућност остваривања бенефита по основу бодова.

Преко портала ПИО Фонда, као и у свим организационим јединицама Фонда, на једноставан начин сваки пензионер моћи ће да поднесе захтев за Пензионерску картицу.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.