Вести

 У Кленовцу одржана друга по реду манифестација „Свети Сава, наша слава”

У Кленовцу одржана друга по реду манифестација „Свети Сава, наша слава”

У препуној сали Дома културе у Кленовцу одржана је друга по реду манифестација "Свети Сава, наша слава". Мештане Кленовца и њихове госте одушевили су КУД-ови из Рготине, Вражогрнца, Халова, Градскова и Дубочана. Организовано је ревијално кување пасуља и приређена изложба меда, вина, народне ношње и рукотворина од дрвета. Манифестацију је отворила помоћник директора установе "Зоран Радмиловић" Биљана Глишић, а окупљене је поздравила и председница МЗ Кленовац, Гордица Станојевић. Ово је прва овогодишња смотра традиционалног народног стваралаштва у селима на територији града Зајечара.

Организатор је Установа Народно позориште Тимочке Крајине-Центар за културу "Зоран Радмиловић" у сарадњи са Туристичком организацијом и МЗ Кленовац, а покровитељ је град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.