Вести

"Михољски сусрети села" и ове године у Зајечару

Министар за бригу о селу Милан Кркобабић потписао је данас са представницима 95 јединица локалних самоуправа Уговоре за доделу бесповратних средстава за организовање овогодишње манифестације "Михољски сусрети села". У име града Зајечара уговор је потписала Весна Станковић, градски већник за пољопривреду.

За ове намене локлним самоуправама укуно је опредељено 45,5 милиона динара, а максималан износ које су општине бесповратно добиле за осмишљавање програма овог етно и спортског фестивала је до 500.000 динара.

Циљ овог Програма је обогаћење друштвеног и спортског живота становника у селима, неговање традиционалног начина живота и културно – историјског наслеђа.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.