Вести

Састанак у кабинету: Представљени потенцијали за улагање директорима немачког огранка компаније Sumitomo Corporation

Састанак у кабинету: Представљени потенцијали за улагање директорима немачког огранка компаније Sumitomo Corporation

Данас је у кабинету градоначелника Зајечара одржан састанак са представницима компаније Sumitomo Corporation.

Бошко Ничић градоначелник Зајечара је овом приликом истакао да са надом очекује даље разговоре и одлуку менаџмента ове јапанске компаније.

-Захваљујући сарадњи са Немачко-српском привредном комором (Deutsch-Serbische Wirtschaftskammer), и господину Милану Крстићу као представнику исте, данас сам имао прилику и задовољство да потенцијале за улагање у наш град представим директорима немачког огранка компаније Sumitomo Corporation.

Са нашим гостима, Henning von dem Hagenom, Dirk Hochmalom, Iwata Tatsuyamom i Achim Stepczynskim, смо разменили информације о њиховим потребама и очекивањима као и нашим могућностима да иста испунимо.

Са надом очекујемо даље разговоре и одлуку менаџмента ове изузетно снажне јапанске компаније која послује у 42 земље света на 5 континента, рекао је Ничић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.