Вести

КОРОНА У ЗАЈЕЧАРУ: Још 18 заражених, чекају се резултати за 51 тестираног

КОРОНА У ЗАЈЕЧАРУ: Још 18 заражених, чекају се резултати за 51 тестираног

На основу 39 обрађених PCR тестова, у последња 24 h, на територији града Зајечара имамо осамнаест (18) нових covid-19 позитивних лица (46% од броја тестираних).

Од овог броја 6 особа су женског и 12 мушког пола, старости од 13 до 60 година живота.

Од почетка пандемије обрађено је укупно 5682 теста док се резултати чекају за још 51 тестирану особу.

У овом броју, до сада обрађених тестова, 562 (скоро 10% укупног броја) су показала позитиван тест (252 женска лица и 310 мушка) од чега 430 више немају позитиван налаз PCR теста.

На Инфективном одељењу смештено је 25 пацијената а на Грудном одељењу (које је јуче претворено у covid болницу) још 2 новооболела. У току је пријем нових пацијената.

У КЦ Ниш транспортован је један пацијент.

У последња 24 сата, на жалост, преминула су нам још двојица суграђана од последица ове инфекције.

-Још једном, као Штаб за ванредне ситуације града, напомињемо да је у току пик трећег таласа инфекције и МОЛИМО да се уздржите, у наредних десетак дана, било каквих беспотребних контаката и поштујете прописане мере у случају потребе за истима, кажу у Штабу за ванредне ситуације.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.