Вести

COVID-19 Зајечар: Још један (1) позитиван на вирус

COVID-19 Зајечар: Још један (1) позитиван на вирус

У последњих 24 h пристигли су резултати за 52 тестирана грађана Зајечара од чега је један (1) позитиван на вирус covid-19.
У укупном броју од 1564 досад обрађених тестива забележено је 92 covid-19 позитивних у нашем граду.
За 35 узорака, не рачунајући 14 данас послатих, резултати тестирања се још увек очекују.
У самоизолацији, медицински надзором, налази се 754 грађана Зајечара.
Укупан број, дефинитивно, излечених грађана је четири (4).
Градски ШВС ће сута заседати и разматрати одлуку о пуштању II, III и IV фазе јавног превоза као и о условима за отварање зелених пијаца у насељима “Краљевица” и “Кључ” те другачијем начињу обезбеђивања санитарне превенције тезги на главној зеленој пијаци у граду.
Све, досад прописане, заштитне мере остају на снази и након ублажавања мера у јавном превозу (ограничен број места, обавеза ношења маски и рукавица, дезинфекција путника и возила), те раније прописане мере за рад продаваца и купаца на зеленим пијацама и у “хали сирева”.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.