Корона вирус - Важне информације - Штаб за ВС града Зајечара

Зајечар: Нема новоинфицираних вирусом COVID-19!

Зајечар: Нема новоинфицираних вирусом COVID-19!

До данас је на територији града Зајечара тестирано укупно 846 особа, од чега је за њих 700 пристигао резултат.
Број инфицираних вирусом covid-19 остао је на бројци од 80. Негативно је свих 15 резултата обрађених у последња 24 сата.
Очекујемо из референтних лабараторија резултате за још 146 особа чији су резултати послати раније као и за 279 узорака који су послати данас од којих је 219 узорковано у ЗЗЈЗ “Тимок” и 60 у covid амбуланти ДЗ и ЗЦ Зајечар.
Укупан број тестова за које, до краја недеље чекамо резултат, од чега ће зависити и почетак рада Установе за децу “Ђулићи” као и јавног градског превоза (за радно ангажова!не), је 425.
Под здравственим надзором, на територији града, у овом тренутку а по два основа, налазе се 674 особа.
Број дефинитивно излечених особа (од раније тестираних) након три поновљена негативна теста је једна.
Контролни тестови, грађана Зајечара, смештених у неколико здравствених установа ван Зајечара, показали су да је 43 њих на првом контролном тесту негативно на присуство вируса док је 6 још увек позитивно.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.