Корона вирус - Важне информације - Штаб за ВС града Зајечара

Обавештење Градске управе Зајечар о раду са странкама

Обавештење Градске управе Зајечар о раду са странкама

Начелник Градске управе града Зајечара обавештава јавност да се обуставља рад са странкама путем непосредног контакта (шалтер и сл.) у свим унутрашњим организационим јединицама - одељењима Градске управе града Зајечара.

Ово обавештење је донето на основу Одлуке о проглашењу ванредног стања, Уредбе о организовању рада послодаваца за време ванредног стања, Наредбе Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, о мерама у циљу спречавања ширења вируса COVID-19, Закључка Владе Републике Србије, Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе и Упутства Министарства државне управе и локалне самоуправе,

Наставак обављања послова из надлежности Градске управе града Зајечара вршиће се путем писане, електронске поште или телефонским путем.

Своје захтеве грађани могу да подносе путем електрoнске поште: salter@zajecar.info за остале информације грађани могу позвати број телефона 019/444-600.

Овакав начин рада Градске управе града Зајечара спроводиће се до дана престанка ванредног стања.

Обавештење о престанку рада са странкама путем непосредног контакта.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.