Вести

Mанифестацијa

Mанифестацијa "Дај педалу раку" сутра у Зајечару

Mанифестацијa "Дај педалу раку", коју већ пет година Женски центар Милица реализује под институционалним покровитељством Министарства здравља Републике Србије, Министарства омладине и спорта, Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут“, Института за онкологију и радиологију Србије, одржаће се сутра, 05.10.2019.године у Зајечару, на Тргу ослобођења.

Манифестација почиње у 9:30 сати и трајаће до 10:30 сати.

Подизањем заставе у 12 сати даје се сигнал за старт бициклистичке вожње подршке „Дај педалу раку“. На тргу у Зајечару биће организован штандовски део у оквиру кога ће се делити беџеви, а др Вера Најдановић ће разговарати са грађанима о важности превенције.

Ове године организатори имају за циљ привуку велики број учесника, како би масовније отпочео Међународни месец борбе против рака дојке, анимирајући што већи број жена и утицавши на промену свести о важности превентивних прегледа и здравих стилова живота.

Mанифестацијa "Дај педалу раку " проглашена је за другу непрофитну кампању у Србији за 2017.годину, по гласовима јавности.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.