Вести

Ролеријада и бициклијада 7. октобра у Котлујевцу

Ролеријада и бициклијада 7. октобра у Котлујевцу

У зајечарском насељу Котлујевац, у недељу, 7. октобра, биће организована манифестација под називом „Круг здравља“.

Сви заинтересовани грађани моћи ће рекреативно да возе ролере и бицикле и то следећом трасом и улицама: Дом културе, Кеј 9. Бригаде, Петра Коцића, Пожаревачка, Добривоја Радосављевића Бобија.

Све учеснике и посетиоце очекује богат културно - уметнички програм на платоу Дома културе у Котлујевцу, у коме ће учествовати Дечији хор „Искрице“ и КУД Друштва Рома из Зајечара, а биће изведена и представа ученика Основне школе „Јован Јовановић Змај“.

Почетак је заказан за 11.00 часова.

Организатор манифестације „Круг здравља“ је пета Месна заједница „Котлујевац“, а покровитељ је Град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 29
  авг
  „Влашке лепоте Балкана“ у Великој Јасикови

  У Великој Јасикови код Зајечара у петак 31.08. и у суботу 1.09.2018. биће одржан први фестивал „Влашке лепоте Балкана“. Првог дана фестивала, од 14:00 сати биће организовано такмичења у припремању качамака, а пола сата касније изложба влашке традиционалне трпезе.

  Више
 • 20
  авг
  46. Хајдук Вељкови дани -Чувамо традицију!

  У Леновцу код Зајечара одржана је традиционална културно –спортска манифестација 46. Хајдук Вељкови дани, у знак сећања на једног од највећих српских јунака, Војводу Вељка Петровића.

  Више
 • 22
  мај
  10. "Потекла вода студена" у Великом Извору

  Смотра је и ове године испунила циљ – да подстиче очување изворног народног стваралаштва и презентује, промовише и штити нематеријално културно наслеђе овог краја.

  Више
 • 06
  сеп
  Одржани 2.Дани Гамзиградске Бање

  Крај лета и завршетак туристичке сезоне у Гамзиградској Бањи означила је манифестација „Дани Гамзиградске Бање“, која је синоћ организована другу годину за редом. Део богатог фолклора овог дела Србије посетицима су представили аматери из Гамзиграда, Вражогрнца, Рготине и Лубнице.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.