Вести

Одржана Туцијада  у порти Саборне цркве у Зајечару

Одржана Туцијада у порти Саборне цркве у Зајечару

У порти Саборног храма рођења Пресвете Богородице у Зајечару одржана је традиционална Туцијада на велики хришћански празник Васкрс.

Ово такмичење се претходних година одржавало у порти храма у Котлујевцу, а по први пут ове године одржано је у порти Саборне цркве у Зајечару.

За четири најуспешнија учесника ове године вредне награде обезбедила је Текијанка, а победницима су награде уручили епископ тимочки Иларион и градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Четврто место освојио је Вељко Тошић, треће Матеја Стојановић, друго место припало је Вуку Бјеловуку, док је најјаче било јаје шестогодишње Павле Радосављевић, која је освојила прво место.

Ове године било је пријављено 106 учесника, међу којима је најмлађи такмичар имао две и по године.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.