Вести

Нова сезона на скијалишту на Краљевици Фото: Радио Магнум

Нова сезона на скијалишту на Краљевици

Скијалиште на Краљевици од јуче је отворено за љубитеље зимских спортова. Поклоници скијања, санкања и сноуборда искористили су дан за уживање на снегу.

У Спортско-пословном центру, које газдује скијалиштем, наводе да је стаза за санкање одвојена од скијашке стазе заштитном оградом, да је завршена монтажа сидара, стаза испеглана, али топови за вештачко оснежавање нису у функцији.

Цена карте радним данима је 250 динара, а викендом 350 динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 19
  дец
  Почела скијалишна сезона на Краљевици!

  На радост бројних Зајечараца и Тимочана скијалишна сезона на Краљевици je почела. Снег који је падао претходних дана, створио је услове да зајечарско скијалиште почне са радом.

  Више
 • 05
  јун
  Град Зајечар се припрема за највећу рок манифестацију у Европи – 52. Гитаријаду!

  На Краљевици су увелико у току радови на уређењу простора који ће служити за одржавање Гитаријаде.Сви хотелски капацитети у граду су пребукирани, а инетресовање за рок камп никада није било веће.

  Више
 • 01
  феб
  Бесплатно скијање за школарце током распуста

  За већину зајечарских ђака данас је први дан зимског распуста, док је у појединим школама на територији града последњи радни дан у првом полугодишту био Савиндан. Током зимског распуста зајечарски основци и средњошколци моћи ће да уживају у скијању на Kраљевици и то потпуно бесплатно.

  Више
 • 06
  јан
  Ски сезона почиње 8.јануара

  Ски сезона на зајечарској Kраљевици ове године почеће у недељу, 8. јануара. Наиме, на скијалишту на Kраљевици данас се поставља сидро, а табач ће на терен изаћи током дана, те ће љубитељи снега већ у недељу, у подне, моћи да уживају у овом зимском спорту.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.