Вести

Асфалтирање Сићевачке, Мишарске и Власинске улице: Градоначелник обишао радове

Асфалтирање Сићевачке, Мишарске и Власинске улице: Градоначелник обишао радове

Зајечара

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић данас је са сарадницима обишао асфалтирање Сићевачке, Мишарске и Власинске улице, а мештани ових улица нису крили задовољство.

-У склопу дела града Шљиварски пут радимо три улице, а пре тога је ЈКП "Водовод" одрадио 450 метара нове водоводне мреже са 45 прикључака у вредности од 3 милиона и 300 хиљада динара и ево сада предузеће "Штрабаг" асфалтира укупно 480 метара, где ће бити потрошено око 350 тона асфалта у вредности од око 3 ипо милиона динара. Укупно је у водоводну мрежу и преасфалтирање ове три улице, које сигурно 40 -так година нису дирнуте, а које представљају и нову везу када будемо у Мишарској улици завршили и пропусте. Биће још три улаза на простор подножја парк шуме Краљевица, не само новог стадиона, него и будућег Парка римских императора, Гитаријаде. Растеретићемо онај пружни прелаз "Добродошли", рекао је Ничић.

Бошко Ничић је додао да је план и намера да цео потез од Шљиварског пута, па све до некадашњег Павиљона, буде један уређен простор, једно ново срце града Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 25
  мај
  ЕНЕРГЕТСКА САНАЦИЈА: ПОТПИСАНИ УГОВОРИ СА ГРАЂАНИМА ЗАЈЕЧАРА

  У великој сали Скупштине града Зајечара данас је уприличено потписивање уговора са грађанима који су на конкурсу за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова, остварили право на субвенционисана средства.

  Више
 • 22
  мај
  У Зајечару и ове године "Михољски сусрети села"

  У згради Палате ,,Србија“ у Београду, данас је у име Града Зајечара Весна Станковић градска већница за пољопривреду потписала Уговор са Министарством за бригу о селу за доделу бесповратних средстава за организовање манифестације ,,Михољски сусрети села“ за 2024. годину.

  Више
 • 22
  мај
  ЗАЈЕЧАР И ОВЕ ГОДИНЕ У ПРОГРАМУ ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ ПОРОДИЧНИХ КУЋА И СТАНОВА

  Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић, уручила је у Новом Саду уговоре локалним самоуправама које су добиле средства у овогодишњем програму енергетске санације породичних кућа и станова, међу којима је и град Зајечар.

  Више
 • 16
  мај
  Зајечар: Одржана 22.седница Скупштине града

  Одлука о усвајању Плана детаљне регулације за зону експлоатације „Влашка“ у Малом Извору била је повод окупљања групе грађана предвођене зајечарском опозицијом испред зграде Градске управе, којима су се обратили народни посланици Александар Јовановић Ћута и Срђан Миливојевић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.