Вести

Јавна презентација урбанистичког пројекта за камп на Краљевици

Јавна презентација урбанистичког пројекта за камп на Краљевици

Одељење за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове Градске управе Зајечар расписало је јавни позив за презентацију урбанистичког пројекта за уређење и изградњу комплекса омладинског кампа на Kраљевици у Зајечару на кп.бр.6280/12 KО Зајечар.

Јавна презентација ће трајати до 28.априла, сваког радног дана од осам до петнаест сати, у просторијама Одељења за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, а сва заинтересована правна и физичка лица могу да изврше увид и да доставе примедбе и сугестије у писаном облику.

Урбанистички пројекат за уређење и изградњу комплекса омладинског кампа на Kраљевици у Зајечару урадио је Биро за пројектовање “Тим пројект, а овлашћено лице за давање обавештења о садржају јавне презентације је главни урбаниста, дипл.инж.арх. Биљана Ђерговић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 10
  апр
  Зајечар: Креирања мера ефикасније популационе политике

  У великој сали Градске управе у Зајечару презентован је пројекат „ Испитивање ставова и намера становништва о пресељавању и утврђивање утицаја миграција на демографско старење“, са циљем формулисања препорука за креирање мера популационе политике.

  Више
 • 05
  јун
  Град Зајечар се припрема за највећу рок манифестацију у Европи – 52. Гитаријаду!

  На Краљевици су увелико у току радови на уређењу простора који ће служити за одржавање Гитаријаде.Сви хотелски капацитети у граду су пребукирани, а инетресовање за рок камп никада није било веће.

  Више
 • 01
  феб
  Презентација пројекта за подршку микро бизнису

  Представници немачке организације "Хелп" одржаће у петак у Зајечару презентацију пројекта "Подршка развоју микро бизниса у Србији". У претходном кругу пројекта у Зајечару је подржано 19 корисника грантовима у опреми просечне вредности 2400 евра.

  Више
 • 01
  феб
  Бесплатно скијање за школарце током распуста

  За већину зајечарских ђака данас је први дан зимског распуста, док је у појединим школама на територији града последњи радни дан у првом полугодишту био Савиндан. Током зимског распуста зајечарски основци и средњошколци моћи ће да уживају у скијању на Kраљевици и то потпуно бесплатно.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.