Вести

Јавна презентација урбанистичког пројекта за камп на Краљевици

Јавна презентација урбанистичког пројекта за камп на Краљевици

Одељење за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове Градске управе Зајечар расписало је јавни позив за презентацију урбанистичког пројекта за уређење и изградњу комплекса омладинског кампа на Kраљевици у Зајечару на кп.бр.6280/12 KО Зајечар.

Јавна презентација ће трајати до 28.априла, сваког радног дана од осам до петнаест сати, у просторијама Одељења за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, а сва заинтересована правна и физичка лица могу да изврше увид и да доставе примедбе и сугестије у писаном облику.

Урбанистички пројекат за уређење и изградњу комплекса омладинског кампа на Kраљевици у Зајечару урадио је Биро за пројектовање “Тим пројект, а овлашћено лице за давање обавештења о садржају јавне презентације је главни урбаниста, дипл.инж.арх. Биљана Ђерговић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.