Гитаријада

Улаз на Гитаријаду и ове године БЕСПЛАТАН!

Улаз на Гитаријаду и ове године БЕСПЛАТАН!

Организациони одбор 49. Гитаријаде донео је одлуку да улаз на Гитаријаду и ове године буде бесплатан.

На предлог председника организационог одбора 49. Гитаријаде, Саше Мирковића, организациони одбор је донео одлуку да се ни ове године не наплаћује улаз за програме Гитаријаде.

“Град Зајечар и Установа Гитаријада су, у сарадњи са Министарством културе и информисања, Министарством трговине, туризма и телекомуникација, спонзорима и донаторима, успели да обезбедие довољно средстава за финансирање 49. Гитаријаде, па смо донели одлуку да и ове године посетиоцима омогућимо слободан улаз на све програме фестивала. Такође смо за све оне, који у време трајања Гитаријаде дођу у Зајечар, обезбедили бесплатан смештај у Рок кампу и по један бесплатан оброк дневно.”, истакао је Мирковић.

Гитаријада ће ове године бити одржана од 29. јула до 1. августа, а на овогодишњем фестивалу ће наступити: Џибони и Влатко Стефановски, Darko Rundek Cargo trio, Никола Врањковић, Ван Гог, Дубиоза колектив, Guano Apes, Кербер, Laibah, Галија, Therapy?, Генерација 5, Електрични оргазам, Док 7 и многи други. Осим концерата на Рок стејџу, у време трајања Гитаријаде биће приређено још неколико десетина концерата, промоција књига, трибина, премијера филмова, изложби, разних културних програма, а све у славу рокенрола.

Саставни део 49. Гитаријаде је и 19. Мото скуп, на чијој ће бини, у два дана, бити одржано више од 10 концерата.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.