Вести

МИРКОВИЋ: НОВЕ СТИМУЛАТИВНЕ МЕРЕ ЗА НАШЕ МАЛЕ ПРИВРЕДНИКЕ

МИРКОВИЋ: НОВЕ СТИМУЛАТИВНЕ МЕРЕ ЗА НАШЕ МАЛЕ ПРИВРЕДНИКЕ

Скупштина града Зајечара ће на првој наредној седници донети одлуку на предлог председника Скупштине града Саше Мирковића о новом радном времену за трговинске радње, угоститељске објекте и занатлије.

У свакодневним разговорима са нашим малим привредницима, трговцима и угоститељима имао сам прилике да чујем њихове примедбе и захтеве. Имајући у виду да су они послодавци који у великом броју запошљавају наше суграђане и обезбеђују им радна места са свим припадајућим правима из радног односа, предложићу да се донесе нова одлука о распореду радног времена за обављање трговинске, угоститељске и занатске делатности. Тиме ћемо стумулисати наше мале привреднике да упосле додатни број нових радника и смањићемо број незапослених. Ова стимулативна мера биће донета на првој наредној седници Скупстине града”, рекао је Саша Мирковић, председник Скупштине града Зајечара.

Подсећамо да је на предлог Саше Мирковића донета одлука о једнократној помоћи за зајечарске васпитаче, у висини од 10 хиљада динара, а да ће овај стимуланс још више унапредити живот Зајечараца.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.