Други о нама

Мирковић jедногласно разрешен функције председника Скупштине града

Мирковић jедногласно разрешен функције председника Скупштине града

На седници Скупштине града Зајечара, присутни одборници су једногласно (42 гласа ЗА, ниједан против, ниједан уздржан) разрешили дужности председника Скупштине Сашу Мирковића, након што је он дао оставку на ту функцију два дана раније.

Седницу Скупштине града најпре је заказала новоформирана одборничка група "Јак Зајечар", међутим она је у међувремену отказана због невалидности докумената са предлогом за разрешење председника Скупштине града. С обзиром да је поново заказана са истим предлогом, а да су је потписали између осталих и одборници из групе "Јак Зајечар", они су позвани да се изјасне којој одборничкој групи припадају. Сви прозвани изјаснили су се као чланови Српске напредне странке, осим Дејана Здравковића, који се изјаснио као самостални одборник.

Након тога су сви присутни одборници изгласали разрешење председника Скупштине града Зајечара Саше Мирковића.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.