Вести

Мирковић: Од препоруке до исплате васпитачицама за мање од 24 сата

Мирковић: Од препоруке до исплате васпитачицама за мање од 24 сата

На предлог председника Скупштине града Зајечара Саше Мирковића, Градско веће града Зајечара донело је одлуку да се васпитачицама предшколске установе “Ђулићи” исплати једнократна новчана помоћ у износу од 10 хиљада динара. Влада Србије је јуче донела препоруку локалним самоуправама да се свим васпитачима у Србији исплати једнократно по 7 хиљада динара.

На основу предлога и одлуке Градског већа данас ће свим васпитачицама и васпитачима у Зајечару бити исплаћена обећана новчана помоћ. На овај начин Зајечар ће служити као пример свим осталим локалним самоуправама у Србији. Од обећања до реализације прошло је мање од 24 сата, а Зајечар је тиме показао да је лидер међу локалним самоуправама по брзини и квалитету обављања послова”, истакао је председник зајечарског парламента Саша Мирковић.

Град Зајечар од 1. јауара ове године има бесплатне вртиће за све малишане и на тај начин као једини град у Србији доказао је да ствари могу да функционишу када постоји добра организација, знање и добар тим.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.